12 / 05 / 2024

Fazlı Çoruhli

Fazlı Çoruhli

Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Fazlı Çoruhli tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mart'ta kuruldu.

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Fazlı Bulut kaç yaşında, kimdir?

İş dünyasındaki başarıları ve deneyimiyle tanınan bir iş insanı olan Fazlı Bulut kimdir? Fazlı Bulut kaç yaşında? Fazlı Bulut daha önce hangi görevlerde yer aldı? İşte ayrıntılar...

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Çeyrek altın rekor kırdı! En fazla üretilen altın oldu! Tam tamına bu kadar çeyrek üretildi!

Türkiye'nin çeyrek altın üretimi rekor kırdı. En fazl üretilen altın olarak gündemde adı sıkça geçen çeyrek altın tam tamına bu kadar üretildi.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacıfazlıoğlu tarafından kuruldu.

Et fiyatları çıldırdı, kasaplar isyan etti: Zammı biz yapmıyoruz!

Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, kırmızı et fiyatlarında iki ay içerisinde yüzde 100'lük artışın müşterileri olumsuz etkilediğini belirterek, "Et fiyatlarını kasapların artırdığı düşünülüyor ama yapılan zamlar bizim de zararımıza” dedi.

Et fiyatları rekora gidiyor! Yetkililer uyardı.. Önlem alın!

Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, kırmızı et ücretlerinde iki ayda yaşanan  yaklaşık yüzde 100'lük yükselişin kasapları ve müşterileri negatif etkilediğini söyledi.

Misiraç İnşaat Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misiraç İnşaat Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Fazlı tarafından kuruldu.

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi Üsküdar'da Emine Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

İnter Teknoloji Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

İnter Teknoloji Ve Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te Amır Fazlı, Ghalamreza Nezamı ve Parı Jadıdımıandıoab ortaklığında kuruldu.

Ftf Otelcilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ftf Otelcilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  10 bin TL sermaye bedeli Faruk Taha Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Fazlı Çoruhli Haberi

Fazlı Çoruhli

Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Fazlı Çoruhli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta kuruldu. 


Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; İnşaat ve taahhüt işleri.


Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi, Çakmak Sokak,...