04 / 05 / 2024

Fazlı Kılıç biyografi

Fazlı Kılıç biyografi

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sancaktepe İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor...

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Fazlı Kılıç Kağıthane'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

Fazlı Kılıç: Kağıthane'nin yüzde 60'ını yeniledik!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane'deki yatırım, değişim ve dönüşümü anlattı. Başkan Kılıç Kağıthane'nin yüzde 60'ını yenilediklerini belirtti...

Kağıthane'de günde 70 daire yıkılıp yeniden yapılıyor!

Andy-Ar’ın anketinde ‘en başarılı’ seçilen başkanlar, sırlarını anlatmaya devam ediyor. Bugünkü konuğum da Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç. Halka yakınlıkta İstanbul şampiyonu olan Kılıç, kendisini bu sonuca götüren yöntemleri bakın nasıl anlattı..

Fazlı Kılıç: Kağıthane'yi yeniden dizayn ettik!

Afet Sonrası ilk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması (ASİMKA) projesi kapanış programında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç, Kağıthane'yi yeniden dizayn ettiklerini söyledi.

Fazlı Kılıç: 80 bin bağımsız konut inşa ettik!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Fazlı Kılıç, “Şuana kadar 180 bin yapı stokunun yüzde 40’ını kentsel dönüşüm kapsamında yeniledik ve 80 bin bağımsız konut inşa ettik, 240 bin kişiye yeni bir yaşam alanı oluşturduk" dedi.

Fazlı Kılıç Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nu inceledi!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu inşa çalışmalarını yerinde inceledi. İstanbul’un ulaşım sorununa büyük ölçüde fayda sağlayacak metro hattı Kağıthane için büyük önem taşıyor.

Fazlı Kılıç: Dönüşüme yüzde 30 imar artışı sağlıyoruz!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane'nin kentsel dönüşümün başarılı örneklerinden biri olduğunu belirterek 3 yöntemle yapılan dönüşüme yüzde 30 imar artışı sağladıklarını söyledi.

Fazlı Kılıç Kağıthane yatırımlarını değerlendirdi!

Başkan Kılıç’ın mahallelilerin görüş ve önerilerini dinlediği toplantıya başkan yardımcıları Ömer Kır, Hasan Çakır, Şaban Demirel ve meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Çağlayan Mahalle Muhtarı Ali Çelik ve vatandaşlar katıldı.

Fazlı Kılıç Kağıthane projelerini inceledi!

Çağlayan Mahallesi’nde temelleri bir süre önce atılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı inşaatı tüm hızı ile devam ederken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu.

Fazlı Kılıç Kağıthane'de kentsel dönüşümü ve şehir planlamasını anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu'nun düzenlediği Yerel Yönetimler Akademisi 4. haftasında Kağıthane'de kentsel dönüşümü ve şehir planlamasını anlatan Başkan Kılıç, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'tan Perpa'da kentsel dönüşüm açıklaması!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ve Sanpaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya ile “Kentsel Dönüşüm” panelinde dönüşüm çalışmalarıyla yenilenen Kağıthane’yi anlattı.

Fazlı Kılıç Kağıthane'de yaşananları değerlendirdi!

"Seçim Yarışı 2014" programına konuk olan Başkan Kılıç değişen ve gelişen Kağıthane'yi anlattı. Başkan Kılıç ilçeyi şehrin yıldızları arasına taşıyan projelerin yanı sıra yerel yönetim ve sosyal çalışmalardan da bahsetti...

Fazlı Kılıç biyografi Haberi

Fazlı Kılıç biyografi

Fazlı Kılıç kimdir?

Fazlı Kılıç, 1958 Erzincan doğumludur. 1960 yılından beri Kağıthane'de ikamet etmektedir. İlk ve orta tahsilini Kağıthane'de tamamlamıştır. Fazlı Kılıç bugün, Kağıthane Belediye Başkanı.

Beyoğlu Ticaret Lisesini ve İstanbul İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesini bitirmiştir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde muhasebe denetim uzmanlığı programını tamamlamıştır. 

Yaklaşık 20 senedir Kağıthane'de siyaset yapan Kılıç, bu süre içerisinde siyasi partilerin bünyesinde mahalle teşkilatından, il yönetimine kadar değişik kademelerde çeşitli görevlerde bulunmuştur.

İl Genel Meclisi Üyeliği grup başkanlığı yapmıştır. Ak Parti kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Kılıç, 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilerek göreve başladı.

Fazlı Kılıç'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sancaktepe İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor.

Fazlı Kılıç, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Fazlı Kılıç kentsel dönüşüm faaliyetleri:

Kaçak...