29 / 04 / 2024

Fazlı Kılıç projeleri

Fazlı Kılıç projeleri

Çağlayan Mahallesi’nde temelleri bir süre önce atılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı inşaatı tüm hızı ile devam ederken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu.

Fazlı Kılıç Kağıthane'de yaşananları değerlendirdi!

"Seçim Yarışı 2014" programına konuk olan Başkan Kılıç değişen ve gelişen Kağıthane'yi anlattı. Başkan Kılıç ilçeyi şehrin yıldızları arasına taşıyan projelerin yanı sıra yerel yönetim ve sosyal çalışmalardan da bahsetti...

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

Fazlı Kılıç Kağıthane'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

Gaziantep Humanızlı'da 180 yapı yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Et Balık Kurumu'nun yer aldığı Humanızlı Bölgesi'ndeki 180 yapı yıkılıyor. Deri ve bağırsak satıcıları ile tabak esnafının bulunduğu bölgede konut projeleri yükselecek.

Fazlı Kılıç: Kağıthane'nin yüzde 60'ını yeniledik!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane'deki yatırım, değişim ve dönüşümü anlattı. Başkan Kılıç Kağıthane'nin yüzde 60'ını yenilediklerini belirtti...

Ali Kılıç: Maltepe yerinde dönüşecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve geleceğe katkı sunacak projeleri Gazetem İstanbul ile paylaştı. Başkan Ali Kılıç projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Akif Çağatay Kılıç, Mardin'de devam eden projeleri inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bugün Mardin'de yaklaşık 10 tane semt sahamızın yapımı ile ilgili kararlar aldık" dedi.

Kağıthane'de günde 70 daire yıkılıp yeniden yapılıyor!

Andy-Ar’ın anketinde ‘en başarılı’ seçilen başkanlar, sırlarını anlatmaya devam ediyor. Bugünkü konuğum da Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç. Halka yakınlıkta İstanbul şampiyonu olan Kılıç, kendisini bu sonuca götüren yöntemleri bakın nasıl anlattı..

Fazlı Kılıç: Kağıthane'yi yeniden dizayn ettik!

Afet Sonrası ilk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması (ASİMKA) projesi kapanış programında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç, Kağıthane'yi yeniden dizayn ettiklerini söyledi.

Fazlı Kılıç: 80 bin bağımsız konut inşa ettik!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Fazlı Kılıç, “Şuana kadar 180 bin yapı stokunun yüzde 40’ını kentsel dönüşüm kapsamında yeniledik ve 80 bin bağımsız konut inşa ettik, 240 bin kişiye yeni bir yaşam alanı oluşturduk" dedi.

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri!

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri ile Avrupa yakasında iki yeni projeye imza atacak. Proje tek blok olarak tasarlandı.

Fazlı Kılıç Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nu inceledi!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu inşa çalışmalarını yerinde inceledi. İstanbul’un ulaşım sorununa büyük ölçüde fayda sağlayacak metro hattı Kağıthane için büyük önem taşıyor.

Fazlı Kılıç projeleri Haberi

Fazlı Kılıç projeleri


Çağlayan Mahallesi’nde temelleri bir süre önce atılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı inşaatı tüm hızı ile devam ederken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu.


Kağıthane’nin çehresini değiştiren Başkan Kılıç, ”Bir süre önce temelini attığımız Çağlayan Gençlik Merkezi inşaatı hızlı bir şeklide ilerliyor. Tüm imkanlarımızla bu inşaatı bir an evvel tamamlamak ve mahallemize hediye etmek istiyoruz. Bu sayede gençlik merkezi ve kapalı otoparkı ile Kağıthaneliler yeni bir sosyal merkeze kavuşacak. Vatandaşlarımız keyifli vakit geçirmesi için döner kule 360 derece dönecek’ dedi.

İnşaat alanını gezen Başkan Kılıç, berberindeki başkan yardımcıları ve inşaat görevlileri ile birlikte inşaat alanını gezerek görevlilerden bilgi aldı.

Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi 130 araçlık otopark, 210 kişilik konferans salonu, sergi salonu, döner kule restoran, spor salonu, derslikler,...