25 / 07 / 2024

FC Reit

FC Reit

Esas Gayrimenkul, İngiltere'nin en büyük fon şirketlerinden birisi olan FC Reit ile yüzde 30 hisseli ortak işler yapmaya başladı

Deprem bölgesine, IFC'den 530 milyon dolar finansman desteği...

IFC deprem bölgesinde 5 banka aracılığı ile 530 milyon dolar finansman sağlayacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Fc Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fc Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Çelik tarafından kuruldu.

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kavakdibi ve Ümit Demir ortaklığında kuruldu.

Japonya, Japon gayrimenkul yatırım fonları alımına devam edecek!

Japonya Merkez Bankası (BoJ), yıllık 180 milyar yen Japon gayrimenkul yatırım fonları (J-REIT) alımı yapacağını açıkladı. 

Japonya, Japon gayrimenkul yatırım fonları alımına devam edecek!

Japonya Merkez Bankası (BoJ), yıllık 180 milyar yen Japon gayrimenkul yatırım fonları (J-REIT) alımı yapacak.

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Topuz ve Cihan Öztunç tarafından kuruldu.

Japonya, Japon gayrimenkul yatırım fonları alımı yapacak!

Japonya Merkez Bankası (BoJ) yıllık 180 milyar yen Japon gayrimenkul yatırım fonları (J-REIT) alımını sürdüreceğini açıkladı...

Fc Tesis Yönetim Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Fc Tesis Yönetim Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Çelik tarafından kuruldu. 

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Ifc Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ifc Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Kulaçoğlu tarafından kuruldu.

IFC'den Yapı Merkezi'ne 100 milyon dolarlık finansman!

Türk inşaat firması Yapı Merkezi, Afrika’da yüksek kaliteli demir yolları projesi için IFC ile 100 milyon dolarlık kredi sözleşmesi imzaladı. Kredi ile taşımacılık altyapısı inşa edilecek.

İnşaat sektörünün dönüşüme ihtiyacı var!

Yeni teknolojik devrimler ile birlikte inşaat sektörününde dönüşüme ihtiyacı var. WeWork aslında yaptığı işin niteliği itibariyle, inşaat sektörü açısından gayrimenkul yatırım şirketlerine (Real Estate Investment Trust-REIT)benziyor. 

IFC’den Greenox’a “EDGE” Yeşil Bina Sertifikası!

Aycan & Feres İş Ortaklığı tarafından Çeliktepe’de inşa edilen Greenox projesi Uluslararası Finans Kurumu (IFC) tarafından başlatılan EDGE Yeşil Bina Sektörel Gelişim Programı kapsamında Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifika almaya hak kazanan binası seçildi. 

FC Reit Haberi

FC Reit
Esas Gayrimenkul, İngiltere'nin en büyük fon şirketlerinden birisi olan FC Reit ile yüzde 30 hisseli ortak işler yapmaya başladı. Esas Holding Ceo'su Çağatay Özdoğru: Şu anda Esas Gayrimenkul olarak Fransa ve Almanya'daki fırsatları takip etmekteyiz. Area Property Partners şirketinin de yüzde 50 ortak olarak dahil olması sonucu bir alışveriş merkezi, alışveriş caddesi ve 9 adet ofis binası satın alarak yurtdışı projelerimizi hayata...