17 / 05 / 2024

Fd Poyraz Yapı adres

Fd Poyraz Yapı adres

Fd Poyraz Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Tayfun Ertuğ tarafından kuruldu.

Meteoroloji uyardı! Meteoroloji'den 3 bölge için sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı...

Meteoroloji'den yapılan açıklama kapsamında son hava durumu tahminleri belirtildi. Buna göre, Ege, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz yağmurlu hava etkili olacağı bildirildi. Marmara ve kuzey Ege'de kuvvetli poyraz beklenmekte. Hava sıcaklıklarının Marmara ve çevresinde 4 ila 6 derece düşeceği belir

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkez nakli yapıldı!

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Kem Yapı Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kem Yapı Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Ahmet Devrim Poyraz tarafından kuruldu.

Mk Poyraz Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Kimya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Poyraz Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Kimya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Haytabey tarafından kuruldu.

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şamil Poyraz, Salih Aslan Gönlüşener, Bahadır Ünal ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Fd Poyraz Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Poyraz Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Tayfun Ertuğ tarafından kuruldu.

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Poyraz II projesinde teslimler başladı!

Yıldırım Yapı Grubu Kuleli Evleri Poyraz II projesinin teslimatına başladı. İstanbul Bomonti’de hayata geçirilen proje konforlu iç dekorasyonu ile bölgede fark yaratıyor.

Fd Yol Yapı İnşaat Taahhüt Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Yol Yapı İnşaat Taahhüt Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Dumlu tarafından kuruldu. 

Gd Poyraz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gd Poyraz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Gül Özde imzasıyla kuruldu.

FDönmez Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FDönmez Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Fikret Dönmez tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Küçükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Fd Poyraz Yapı adres Haberi

Fd Poyraz Yapı adres

Fd Poyraz Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Tayfun Ertuğ tarafından kuruldu.

Fd Poyraz Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır,çimento, kireç, tuğla, kiremit,seramik, çini, fayans,karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri,boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak,kendine bağlı bayilikler kurmak. c. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek,işletmek, bu maddelerin iç ve dış...