30 / 04 / 2024

FED faiz açıklaması

FED faiz açıklaması

ABD Merkez Bankası (Fed), beklentiler dahilinde politika faizini değiştirmedi ve yüzde 0-0.25 aralığında sabit bıraktı. Peki şimdi neler olacak? İşte ayrıntılar...

Dev yatırım bankalarından flaş faiz açıklaması!

ABD merkezli çok uluslu yatırım bankaları olan Goldman Sachs ve JPMorgan peş peşe faiz ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Fed faiz oranını değiştirmedi!

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı.

Fed faiz oranını sabit tuttu!

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı.

Fed faiz oranını sabit tuttu!

ABD Merkez Bankası (Fed), beklentiler dahilinde politika faizini değiştirmeyerek 0-0,25 aralığında sabit bıraktı.

Jeffret Lacker'den kritik faiz açıklaması!

Richmond Fed Başkanı Jeffret Lacker, kritik faiz açıklamasında bulundu. Lacker, “Faiz artırımı daha sonra olacağına daha erken olsun” dedi.

FED 2019'un sonuna kadar kaç kez faiz artıracak?

FED Başkanı Yellen, politika faizini 2019'un sonuna kadar yılda birkaç kez artırmayı öngördüklerini bildirdi. Açıklamada, ABD ekonomisinin FED'in istihdam ve enflasyon hedeflerine yakın olduğunu söyledi.

FED tutanakları açıklandı!

ABD Merkez Bankasının (FED ) ekim toplantısına ait tutanaklar, FED yetkililerinin faiz artışı için aralıkta harekete geçebileceğine işaret etti.

FED yetkililerinden faiz artırımı açıklaması!

ABD Merkez Bankası (FED) Chicago Şubesi Başkanı Charles Evans, bankanın faiz artırımları için enflasyondaki ilerlemeyi baz alması gerektiğini söyledi.

Fed faiz kararını bugün açıklayacak!

Küresel piyasalarda ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu akşam açıklanacak toplantı tutanakları beklenirken, yurt içi piyasalar Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun (PPK) faiz kararına odaklandı.

Fed'den faiz açıklaması!

ABD Merkez Bankası Başkanı Yellen, " Ekonomik şartlar, Komite'nin öngördüğü şekilde iyileşmeye devam ederse faiz artırımı toplantı bazında değerlendirilecek" şeklinde açıklamalarda bulundu.

FED faiz artırımı için acele etmeyecek!

Fed Açık Piyasa Komitesi`nin son toplantısı tutanaklarına göre birçok yetkili faizlerin daha geç artırılmasını istiyor. ABD Merkez Bankası Fed, 27-28 Ocak'ta düzenlendiği Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) tutanaklarını yayınladı.

2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

Piyasalarda gözler Ekim ayı Fed faiz kararına çevrildi. Özellikle altın, dolar, kripto para yatırımcıları ekimde FED'in faiz artırıp artırmayacağını merak ediyor. Peki 2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

Merkez Bankası faiz kararından sonra Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması: Dolar 29 TL hayırlı olsun!

Merkez Bankası faiz kararı açıklanır açıklanmaz gözler dolar kuruna çevrildi. Milyonlarca kişi dolar kurunun yükselip yükselmediğini araştırırken, Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba gibi '' Dolar 29 TL hayırlı olsun'' yorumu geldi. İşte son dakika Selçuk Geçer'in o açıklaması...

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Fed faiz kararıyla ilgili ilk açıklama Jerome Powell'dan geldi! Yükseltmeye hazırız!

Piyasaların heyecanla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararıyla ilgili ilk açıklama Fed Başkanı Jerome Powell'dan geldi. 

2023 Temmuz Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz kararı ne olur? İşte 2023 Temmuz Fed faiz kararı...

Piyasalar heyecanla ABD Merkez Bakası (Fed) faiz kararını bekliyor. Küresel piyasaların gözü Temmuz ayındaki faiz kararında. Peki 2023 Temmuz Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz kararı ne olur?

FED'in faiz açıklaması altını vurdu, altın fiyatları hızla düşüşe geçti! Analistler peş peşe açıkladı!

FED'in faiz açıklaması altın fiyatlarını olumsuz etkiledi... Gram altın aniden düşüşe geçti ve yatırımcılar ne yapacaklarını bilemedi... İşte altın fiyatlarındaki son durum...

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması: Bütçe mayısta fazla verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı trafından yapılan son dakika açıklamasına göre faiz dışı bütçe giderleri 365,9 milyar TL ve faiz dışı açık ise 98 milyar TL oldu.

2023 Haziran Fed faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Son dakika Fed faiz kararı açıklanıyor!

Piyasalarda hareketlilik devam ediyor. 2023 Haziran Fed faiz kararı açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? soruları yanıt arıyor. Altın ve dolar gibi piyasaları etkileyecek olan kararın saat kaçta olacağı araştırılıyor. Son dakika Fed faiz kararı açıklanıyor...

ABD Fed Başkanı'ndan faiz açıklaması! faiz oranlarının daha fazla...

Fed Başkanı Jerome Powell Cuma günü yaptığı açıklamada, merkez bankası yetkililerinin borçlanma maliyetlerindeki geçmiş artışların etkisine ilişkin belirsizliği ve  ABD faiz oranlarının daha fazla artırılması gerekip gerekmediğinin hala belirsiz olduğunu söyledi.

Fed faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Fed'in faiz kararı ne olacak?

ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı toplantısı piyasalar tarafından merak ediliyor. Peki Fed faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak?

Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? Piyasaların gözü bu haberde! 

Piyasaların gözü  ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarın açıklayacağı para politikası kararları ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalarda. Peki Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? 

Mayıs ayı Fed faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak? Fed faiz kararı ne zaman belli olacak?

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı binlerce kişi tarafındna yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz politika faizini 25 baz olarak açıklana Fed'in mayı ayı faiz kararı ne zaman saat kaçta belli olacak? İşte Fed Mayıs toplantı tarihi...

Fed Başkanı'ndan flaş faiz açıklaması! Piyasalar altüst olabilir

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, bankanın 21-22 Mart'ta gerçekleşecek toplantısıyla ilgili herhangi bir karar almadıklarını, bu ve gelecek hafta açıklanacak verilerin analiz edileceğini ifade etti. İşte tüm detaylar...

FED faiz açıklaması Haberi

FED faiz açıklaması

ABD Merkez Bankası (Fed), beklentiler dahilinde politika faizini değiştirmedi ve yüzde 0-0.25 aralığında sabit bıraktı. Aynı zamada faizlerin 'yakında' artırılmasının uygun olacağına dikkat çekti. Sputnik News'te yer alan habere göre; Fed'den yapılan açıklamada, ekonomik faaliyet ve istihdam göstergelerinin güçlenmeyi sürdürüldüğü belirtildi. 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisinden olumsuz etkilenen sektörlerin son aylarda iyileştiği vurgulanan açıklamada, son zamanlarda salgın vakalarındaki keskin yükselişten etkilendiklerine dikkat çekildi. 

Açıklamada, pandemi ve ekonominin normalleşmesine ilişkin arz ve talep dengesizliklerinin yüksek enflasyona katkı sunmayı sürdürdüğü ifade edildi. 

Genel finansal şartların destekleyici olmayı sürdürdüğü ifade edilen açıklamada, ekonominin gidişatının virüsün seyrine bağlı olduğu dile getirildi. Açıklamada, salgına karşı aşılamadaki ilerleme ve arz kısıtlarının hafifletilmesinin, ekonomik faaliyet ve istihdamda süren kazanımların yanı sıra enflasyondaki düşüşü desteklemesinin öngörüldüğü...