18 / 05 / 2024

fed faiz oranlarını düşürecek mi

fed faiz oranlarını düşürecek mi

Küresel piyasalar Çarşamba günkü FED toplantısına odaklandı. FED’in Mart ayında faiz konusunda atacağı adımların sinyallerini vereceği toplantı, yine piyasaların yönünü belirleyecek.

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarında son durum! Ziraat, Vakıf, Halkbank'ta 1.5 milyon TL'nin taksit tablosu!

Yeni bir konut almak isteyenler bankaların konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yaparken, kamu bankaları da faiz oranlarını peş peşe açıkladı. İşte Ziraat, Vakıf, Halkbank'ta 1.5 milyon TL'nin taksit tablosu...

Banka banka mevduat faiz oranları değişti! 1 milyon liranın getirisi ne kadar?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) son açıkladığı verilere kapsamında, 1-3 aylık mevduat faizi yüzde 68,9'da yüzde 68,1'e kadar geriledi. Buna göre, bazı bankalar, mevduat faiz oranlarını güncelledi. 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar, en fazla faiz oranı veren banka hangisi?

1 milyon TL'nin getirisi ne kadar? Bankalar ticari kredi faiz oranlarını da güncelledi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımladığı veriler kapsamında, 1-3 aylık Türk Lirası mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Ticari kredi faizleri de yüzde 66,3'ten yüzde 67,5'e kadar çıktı. Özel bankaların bazıları TL mevduata verdiği faiz oranlarını güncelledi.

Bankalar kredi faiz oranlarını sil baştan yeniledi! İşte banka banka kredi faiz oranları...

İhtiyaç kredisi faiz oranlarının düşüp düşmeyeceği vatandaşlar tarafından sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kredi faiz oranları ev, araba ve ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler tarafından merak ediliyor.

KKM hesaplarında rekabet kızıştı! Bankalar, hem faiz oranlarını hem de prim oranlarını artırdı!

Seçimler öncesinde kur korumalı mevduat hesabına olan ilgi sürerken, bankalar da daha fazla müşteriyi bu hesaplara yönlendirmek için kesenin ağzını açtı. KKM hesaplarında hem faiz oranları hem de müşterilere verilen prim oranları arttı.

ABD Fed Başkanı'ndan faiz açıklaması! faiz oranlarının daha fazla...

Fed Başkanı Jerome Powell Cuma günü yaptığı açıklamada, merkez bankası yetkililerinin borçlanma maliyetlerindeki geçmiş artışların etkisine ilişkin belirsizliği ve  ABD faiz oranlarının daha fazla artırılması gerekip gerekmediğinin hala belirsiz olduğunu söyledi.

Son dakika açıklaması! Fed faiz artırırsa altın bu rakamı görecek! Analistler net rakamı açıkladı! Aklınız çıkacak

Altın fiyatları uzun süredir hareketli grafik sergileyerek, yatırımcıların gündeminde yer alırken bugün piyasaların gözü Amerika Merkez Bankası (FED) faiz kararın çevrildi. Fed'in faiz kararı sonrası altın fiyatlarının ne olacağı merak edilirken analistler rakam verdi.

Bankalar kredi faiz oranlarını duyurdu! İhtiyaç sahipleri buraya! Ziraat, Akbank, Yapı Kredi, Garanti, QNB Finansbank...

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları açıklandı. İhtiyaç sahibi kişiler ise bankaların faiz oranlarını son derece merak ediyor. İşte 30 Ağustos 2022 Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, Denizbank, ING, QNB Finansbank, İş bankası ve TEB ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları…

Bankalar kredi faiz oranlarını duyurdu! Hangi banka ne kadar istiyor? Ziraat, Garanti, Akbank, QNB, Yapı Kredi, ING…

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranlarını açıkladı. Vatandaşlar, bankaların yeni faiz oranlarını merak ile beklerken Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, QNB Finansbank, Denizbank, ING ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranlarını açıkladı. İşte detaylar…

Bankalar yeni kredi faiz oranlarını duyurdu! İşte Halkbank, ING, Vakıfbank, Ziraat bankası faiz oranı…

Bankalardan kredi almayı düşünenleri ilgilendiren bir gelişme oldu. Bankalar yeni kredi faiz oranlarını duyurdu! İşte Halkbank, ING, Vakıfbank, Ziraat bankası faiz oranı…

Fed faiz kararından sonra altının durumu! Gram, çeyrek, cumhuriyet altını…

Fed faiz kararının açıklanmasından sonra altın fiyatları araştırılmaya başlandı. İşte merak edilen detaylar!

Son Dakika! Fed faiz kararını açıkladı!

Faiz kararının açıklandığı metinde Fed'in enflasyon risklerine karşı yüksek derecede dikkatli olduğu mesajı tekrarlandı.

Son Dakika! FED faiz kararını açıkladı dolar yeniden yükselişe geçti

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini 75 baz puan artırarak yüzde 1,50-1,75 aralığına yükseltti. Fed, faiz artıracağının sinyalini de verirken 28 yılın en yüksek faiz artışını gerçekleştirmiş oldu. Fed, en son 1994 yılında sert faiz artışı gerçekleştirmişti.

fed faiz oranlarını düşürecek mi Haberi

fed faiz oranlarını düşürecek mi

Küresel piyasalar Çarşamba günkü FED toplantısına odaklandı. FED’in Mart ayında faiz konusunda atacağı adımların sinyallerini vereceği toplantı, yine piyasaların yönünü belirleyecek. Destek Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Emre Özgüven, FED’in faiz adımlarını yavaşlatabileceğini belirterek buna bağlı olarak FED sonrası BİST ve Dolar/TL’de bahar havası yaşanabileceğini belirtti.



DESTEK MENKUL DEĞERLER ARAŞTIRMA UZMANI EMRE ÖZGÜVEN:


2016 yılına küresel piyasalar adeta ışık hızı ile giriş yaptı. FED’in yaklaşık olarak 10 sene sonra ilk defa faiz silahını kullanmasının üzerinde birkaç hafta geçmesine rağmen Çin son dönemde küresel kaygıların yönetmeni olarak yine sahne aldı ve FED’in yaptığı ve bu yıl içerisinde yapmayı planladığı faiz artırım adımlarını yine gölgede bırakmayı başardı. Yılın ilk işlem haftasında, küresel hisse senedi piyasalarında tam 2.6 trilyon doların erimesine neden olan Çin yuanındaki...