18 / 05 / 2024

Fenerbahçe Ataşehir Kayışdağı arazisini kaça aldı

Fenerbahçe Ataşehir Kayışdağı arazisini kaça aldı

Fenerbahçe, Kanal D'de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisinin de çekildiği Fenerbahçe Koleji ve ek binalarının da bulunduğu 26 bin 538,75 metrekare araziyi Milli Emlak ihalesinde 70 milyon 80 bin TL teklif ile aldığını duyurdu.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıktı.

Ataşehir'de Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin imar planları kabul edildi!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin Revizyon Nazım İmar Planlarına yönelik teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Ataşehir'de riskli binanın boşaltılması sırasında arbede çıktı!

Ataşehir Kayışdağı Caddesi üzerinde bulunan apartman riskli olduğu gerekçesiyle tahliye edildi. Olay sırasında bina sakinleri ile belediye görevlileri arasında arbede çıktı. 

Ataşehir imar iskan blokları TOKİ tarafından yenilenecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İstanbul Kayışdağı Caddesi'nde gerçekleştirilen Ataşehir İlçe Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Fenerbahçe'den Samandıra'da arazi hamlesi!

Fenerbahçe yönetimi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin hemen karşısında yer alan dev araziyi bünyesine katmak için yaptığı girişimlerde son aşamaya geldi...

Ataşehir Kayışdağı İnönü imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Kayışdağı, İnönü Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı bugün askıya çıkarıldı.

Galatasaray, Silivri'de Fenerbahçe'ye komşu oluyor!

Fenerbahçe Üniversitesi için Silivri'de 3 binayı 30 yıllığına kiralayan Fenerbahçe'den sonra, Galatasaray da Florya arazisinin yerine gayrimenkul yatırımı yapmak için aynı ilçede alternatif arsa araştırıyor.

Fenerbahçe Kulübü Antalya’da 20 dönüm arsa satın aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Kayseri, Düzce ve Edirne’den sonra Antalya’dan 20 dönüm arsa satın aldı. Arazi üzerine “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Fenerbahçe evleri ve sosyal tesisler inşa edilecek

Fenerbahçe Ataşehir Kayışdağı arazisini kaça aldı Haberi

Fenerbahçe Ataşehir Kayışdağı arazisini kaça aldı

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi www.fenerbahce.org'da yayınlanan açıklama şöyle;


Fenerbahçe Koleji arazisi ihalesini kulübümüz kazandı!


"İstanbul Ataşehir / Kayışdağı’nda bulunan Fenerbahçe Koleji’nin ve Ek Binalarının bulunduğu 26.538,75 metrekarelik arazi, bugün Defterdarlık Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından ihaleye sunuldu.


Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin katıldığı ihalede, Fenerbahçe Koleji ve Ek Binalarının bulunduğu arazi, 70.078.508,00 Türk Lirası’ndan satışa çıkarıldı. Kulübümüz, ihaleyi 70.080.000,00 Türk Lirası karşılığında aldı.


İhale, İstanbul Defterdarlığı İhale Komisyonu tarafından incelenecek; Maliye Bakanlığı tarafından verilecek olan nihai onay sonucunda tapu işlemlerine başlanacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla sunarız."


Fenerbahçe Spor...