28 / 04 / 2024

Fenerbahçe bağdat caddesi

Fenerbahçe bağdat caddesi

66 ait mağaza, 19 franchising bayisi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire aldı.

Bağdat Caddesi'ndeki kiralık dükkanlar kapışılıyor!

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata geçmesi bekleniyor.

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

Pelin Akil ve Anıl Altan Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı!

4 aylık hamile olan oyuncu Pelin Akil, doğum hazırlıklarına başladı. Genç oyuncu, yine oyuncu eşi Anıl Altan’la Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı.

Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatı 9 bin 200 TL!

Endeksa verilerine göre Bağdat Caddesi çevresinde konut fiyatlarının en yüksek olduğu bölge Fenerbahçe. Fenerbahçe‘yi Caddebostan, Suadiye, Erenköy ve Göztepe takip ediyor..

Bağdat Caddesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmaları İstanbul'un hemen her bölgesinde devam ediyor. İstanbul'un en prestijli caddelerinden olan Bağdat Caddesi'nde müteahhit firma sayısı kentsel dönüşümle birlikte 100'den 500'e ulaştı..

Bağdat Caddesi'nde dükkanlar yeniden diriliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Gila Benmayor bugün köşesinde "Bağdat Caddesi'nin rönesansı" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Fenerbahçe, Bağdat Caddesi'nden 6 daire aldı!

66 ait mağaza, 19 franchising bayisi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire aldı.

Park Residences Cadde: Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı!

"Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı" sloganıyla basına tanıtılan Park Residences Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Göztepe'de inşa edildi. Proje Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'nde inşaat sektörüne giriyor!

Ana işi mücevheratın yanı sıra enerji, finans ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren Altınbaş Holding'in üçüncü kuşak temsilcileri inşaat işine adım attı. Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'ne yakın bir lokasyonda 330 dairelik bir proje başlıyor.

Bağdat Caddesi'nde mağazaların doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Bağdat Caddesi'nde bir yıl önce 110 olan boş mağaza sayısı 12 ayda 42 mağazanın daha kiralanmasıyla 68'e düştü.

Bağdat Caddesi ünlü markaların markajında!

Bağdat Caddesi, kiraların yüzde 35'e varan oranlarda düşmesiyle yeniden ünlü markaların markajına girmeye başladı.Fakat İstiklal Caddesi'nde sıkıntı sürüyor. Nişantaşı'nda ise mağazaları boşluk oranı yükseliyor.

FETÖ'nün Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu!

FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, teker teker ortaya çıkıyor. Bu kapsamda kayyum atanan Naksan Holding’e bağlı Paralel Yapı'nın Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu; kirli bağlantıdan habersiz ev sahipleri mağdur oldu.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Fenerbahçe bağdat caddesi Haberi

Fenerbahçe bağdat caddesi

Fenerbahçe Spor Kulübü, geçen haftalarda yaptığı basın toplantısında, Angry Birds'ün yaratıcısı Finlandiya merkezli Rovio ile bir anlaşma sağlayarak 30 farklı model ile formalarını çocuk taraftarlarla buluşturmuştu. 


Yakın geçmişte ise Hello Kitty anlaşması yapılmıştı fakat kulüpten ve taraftarlardan tepki alınmıştı. Hello Kitty ile başlayan serüven, Angry Birds ile devam ederken Pepe ile anlaşma da çoktan sağlamış durumda. Fenerbahçe Stadı'nın altında 1500 metrekarelik alan çocuk mağazası yapılmış durumda. 


Çocuklara özel oyun alanları ve tiyatrolar da var. Hatta oyuncak anlaşmaları bile yapılmaya başlanmış. Amaçları ise sadece 

Fenerbahçeli olmak değil, tüm çocuklara Fenerbahçe sevgisini kazandırmakmış. 


Sadece dört boyutlu Angry Birds tişörtlerinden beklenen ciro 1 milyon 200 bin TL. Yıllık ciro hedeflerini ise 5 milyon olarak öngörüyorlarmış. Angry Birds karakterine taraftarların yakıştırması sonucunda araştırma yaparak karar verilmiş. Kulübün...