03 / 05 / 2024

Fenerbahçe gayrimenkul yatırımları

Fenerbahçe gayrimenkul yatırımları

Lig Radyo'ya konuşan Şekip Mosturoğlu, yönetici Burhan Karaçam'ın, "Fenerbahçe gayrimenkul zengini değildir" sözleri tepki gösterdi. Mosturoğlu, "Fenerbahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" dedi.

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Gayrimenkul yatırımları yükselişe geçti!

Pandemi ile beraber hız kaybeden gayrimenkul yatırımları yeniden yükselişe geçti. Sektörde yatırımların artması ile hareketlilik başladı. 

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 320 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Ayşegük Özgür Çiçek, Necati Özaydın ve Tayfun Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşme tadili onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşmesi tadil tasarısı SPK'nın 2 Mart 2020 tarih ve 29833736-110.03.03 - E.2530 sayılı yazısı ile uygun bulunarak onaylandı...

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Çeşmeci tarafından kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Fenerbahçe gayrimenkul yatırımları Haberi

Fenerbahçe gayrimenkul yatırımları

Lig Radyo'ya katılan Şekip Mosturoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yönetici Burhan Karaçam'ın, "F.Bahçe gayrimenkul zengini değildir" sözüne tepki gösterdi. 

Mosturoğlu, "Burhan beyin sözlerine şaşırdım. F.Bahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri...