29 / 04 / 2024

Fenerbahçe Kulübü başkan seçimleri

Fenerbahçe Kulübü başkan seçimleri

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda oy verme işleminin sona ermesinin ardından, sandıklarda oy sayımına başlandı.

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray gayrimenkullerini nasıl değerlendirecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Galatasaray Spor Kulübü başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener'in kulübün gayrimenkullerine ilişkin yaptıkları açıklamaları kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Tahliyesine karar verilen Galatasaray Adası için yapılan başvuru reddedildi!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Galatasaray Adası'nı tahliyesine yönelik açılan istinaf mahkemesine yapılan başvuru için ret kararı alındığını açıkladı. 

Fenerbahçe Token resmen piyasada: Anında tükendi!

Fenerbahçe Kulübü’nde yeni gelir yaratma konusuna ilişkin çalışmalar devam ederken, kripto para borsası Paribu ile “Fenerbahçe Token” anlaşmasına resmen imza atıldı.

Ali Koç: 130 dönümlük arazi için başvuru yaptık!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, Futbol şubelerini bir araya getirmek amacıyla 130 dönümlük bir arazi için başvuru yaptıklarını kaydetti.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Eşref Hamamcıoğlu kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Eşref Hamamcıoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Eşref Hamamcıoğlu'nun biyografisi....

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu Kemerburgaz tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe Kulübü başkan seçimleri Haberi

Fenerbahçe Kulübü başkan seçimleri


Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda oy verme işleminin sona ermesinin ardından, sandıklarda oy sayımına başlandı. 


Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kongrede, 21 sandıkta saat 10.00'da başlayan oy verme işlemi 7 saat sürdü. 


Oy sayımının ardından Genel Kurul Divan Başkanı Vefa Küçük, başkanlık için Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yarıştığı seçimin sonucunu...