04 / 05 / 2024

Fenerbahçe Üniversitesi projesi

Fenerbahçe Üniversitesi projesi

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay, Fenerbahçe Üniversitesi'ndeki çalışmaları inceledi.

Fenerbahçe'den Galatasaray'ın Düşler Vadisi Riva projesine itiraz: Haksız kazanç sağlanıyor!

Fenerbahçe'nin hukukçuları, Galatasaray'ın Düşler Vadisi Riva projesi ile ilgili haksız kazanç sağlandığı iddiasını gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Çeşme Projesi 'emlak projesi' mi?

Çeşme Projesi'ni Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Dr. Engin Önen anlattı. Önen, projenin bir emlak projesi olduğunu belirtti.

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet verecek!

Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği hayata geçirilen Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet vermeyi hedefliyor. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin zararı 2 milyon TL!

Eğitime başlaması ertelenen Fenerbahçe Üniversitesi’nin Kasım ayı itibariyle kulübe zararı 2 milyon Türk Lirası olacak. İçinde öğrenci olmayan binanın aylık kirası 1.3 milyon Türk Lirası, personele ödenen aylık maaş ise 700 bin TL.

Fenerbahçe 3 Temmuz Futbol Akademisi projesi rafa kalktı!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın projelerinden olan 3 Temmuz Futbol Akademisi'nin imar izni olmadığı ortaya çıktı...

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!

Haziran ayında Fenerbahçe'nin başına gelen Ali koç, Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışının 1 yıl ertelendiğini açıkladı.

Ali Koç Fenerbahçe'nin bir projesini daha iptal etti!

Fenerbahçe'nin yürüttüğü 1 milyon üye projesi Ali Koç yönetimi revize kararı aldı. Koç ayrıca, Antalya'nın Belek ilçesinde yapılan tesisin kiralanmasına, Kayseri'de yapılan projenin ise durdurulmasına karar verdi...

Fenerbahçe Üniversitesi'ne 1 yıl rötar!

Sarı-lacivertli kulüp, Fenerbahçe Üniversitesi'nin eğitim hayatına başlamasının 1 yıl ertelendiğini açıkladı..

YÖK'ten Fenerbahçe Üniversitesi'ne inceleme!

Yüksek Öğretim Kurulu heyeti, Silivri’de bu yıl eğitim öğretimine başlayacak Fenerbahçe Üniversitesi’ne tahsis edilen binalarda incelemede bulundu.

Fenerbahçe Üniversitesi projesi Haberi

Fenerbahçe Üniversitesi projesi


Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay beraberinde mimarlar ve teknik ekipten oluşan bir grupla Selimpaşa’da yer alan üniversite binalarında incelemelerde bulundu.


Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda Silivri’ye gelmiş Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili son durumu konuşmak üzere Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ziyaret etmiş ve üniversitenin kuruluş çalışmalarını hızlandırmıştı. Yıldırım’ın ziyaretinin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay beraberinde mimarlar ve teknik ekipten oluşan bir grupla Selimpaşa’daki üniversite binalarını inceledi. Tadilat ve düzenleme yapılacak kısımların tespit edilerek ölçülendirildiği incelemede heyete Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak da eşlik etti.



Silivri...