02 / 05 / 2024

fenertepe toki

fenertepe toki

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul'u 1.5 milyon metrekare büyüklüğünde bir yeşil alana kavuşturuyor. Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan, Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak.

TOKİ Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor! Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projeyle Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor.

TOKİ Kayabaşı Fenertepe için tarih belli oldu! İstanbullular 306 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kayabaşı Fenertepe için tarih belli oldu... İstanbullular 306 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte detaylar...

TOKİ İstanbul Kayabaşı Fenertepe resmen başlıyor! 306 yeni konutun temeli atılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Başakşehir Kayabaşı Fenertepe projesi resmen başlıyor. TOKİ Fenertepe projesinde 306 adet ve 11 adet dükkan bulunuyor. 

TOKİ Kayabaşı Fenertepe Konutları son durum!

Başakşehir ilçe merkezinin 2 bin 700 metre güneyinde kalan 544 konutluk TOKİ Kayabaşı Fenertepe Konutları'nın hak sahiplerine mi verileceği yoksa satışa mı sunulacağı henüz belli değil...

Antakya 2. Etap TOKİ 956 konutlarına yeşil alan yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti.

TOKİ Delice Konutları'nda başvurular başladı!

Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Ankara-Samsun yoluna cephe olan ve belediye temin edilen arsalar üzerine TOKi tarafından Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu...

Edirne Belediyesi'nin TOKİ evleri satışa çıktı!

Edirne Belediye Başkanlığı'na ait Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan Toki Evleri açık artırma usulü satışa çıkıyor. İhale 17 Şubat 2015 Salı günü 14.00'de yapılacak.

Maşuk TOKİ sözleşme tarihleri belli oldu!

Toki' de para yatırma tarihleri kesinleşti. 16 Şubat ile 20 mart 2015 Tarihleri arasında Karaköprü Ziraat bankası şubesine şahıs bizzat kendisi gidip orada Toki'nin satış sözleşmesini imzalayacak.

Konya, TOKİ Konutları'nın devam etmesini istiyor!

Konya'lı vatandaşlar, Toki Konutlarının her ilçede devam etmesini istiyor. Süleyman Göksu'nun Konya'da Toki Konutları isimli yazısı Anadolu Telgraf'ta yayımlandı. İşte Anadolu Telgraftaki yazı..

Bozüyük'teki TOKİ Konutları hızla devam ediyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe genelinde yapılması planlanan tren yolu geçitleri ve TOKİ konutları konusunda önemli açıklamalar yaptı. Toki Konutlarında sıkıntı olmadığını söyledi.

Fenertepe Aile Sağlığı Merkezi hizmete girdi!

Başakşehir İlçesi Kayaşehir Bölgesi, yeni bir aile sağlığı merkezine daha kavuştu. TOKİ tarafından yapılan Fenertepe Aile Sağlığı Merkezi 1500 m2'lik bir alana kurulu.

Kayaşehir TOKİ Fenertepe Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir Bölgesi, yeni bir aile sağlığı merkezine daha kavuştu. Kayaşehir’in 11.-12.-13.-14.-17.-20.-21. bölgelerinden vatandaşların başvurduğu Fenertepe Aile Sağlığı Merkezi’ne ilgi yoğun.

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor!

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor. Karamanlı'da Toki konutları başvuruları başladı. Karamanlı Belediyesi' nin sitesinden yapılan duyuruda, Toki konutların hangi alanda, hangi öncelikte yapılması istendiği vatandaşlara soruldu.

fenertepe toki Haberi

fenertepe toki

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul'u 1.5 milyon metrekare büyüklüğünde bir yeşil alana kavuşturuyor. Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan, Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak. Söz konusu sahada; koru alanları, parklar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanları ile vatandaşların birincil ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal tesisler olacak.  Projede anfi tiyatro, gençlik merkezi, kafeteryalar, tırmanma duvarı, su sporu ve paintball alanlarına da yer verilecek.  Dört etaptan oluşacak olan park, atlı güvenlik personeliyle korunacak. TOKİ Başkanı Ergün Turan, parkın inşaatına 2016'da başlayacaklarım müjdeledi.  Başakşehir Sular Vadisi'nin 5 katı büyüklüğünde olması planlanan yeşil alanın tesisi için altyapı hazırlıkları sürdürülüyor.  Ergün Turan, "İstanbul'daki en büyük korunun 420 bin metrekare olduğu düşünüldüğünde Kayaşehir'deki bölge parkının ne kadar büyük olduğu anlaşılır" dedi. Ergün Turan, TOKİ'nin, kurulduğu 1984'ten...