13 / 05 / 2024

fer otelcilik ahmet fatih erciyas

fer otelcilik ahmet fatih erciyas

Fer Otelcilik Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ahmet Fatih Erciyas tarafından kuruldu...

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nader Mohammad Husseın Lambaz ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu.

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağır, Ercan Sağır, Erdoğan Sağır ve Ercüment Sağır otaklığında kuruldu.

Zerya Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Zerya Turizm Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Ahmet Şan tarafından kuruldu.

Akap Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Akap Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Kaplan tarafından kuruldu.

Gnj Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Gnj Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kadıköy'de Ahmet Genç tarafından kuruldu.

Astor Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astor Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ömer Esen, Ayhan Esen, Tekin Esen tarafından kuruldu.

Bosphorus Diamond Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Diamond Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şükrü Susuz tarafından kuruldu.

Ahj Turizm Otelcilik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ahj Turizm Otelcilik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından açıldı.

Kamelya Otelcilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamelya Otelcilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Koçyiğit  ve Sergen Koçyiğit tarafından kuruldu.

Cnk Otelcilik Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnk Otelcilik Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Seb Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seb Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sebahattin Nazir tarafından kuruldu.

fer otelcilik ahmet fatih erciyas Haberi

fer otelcilik ahmet fatih erciyas

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Fatih Hocapaşa Mahallesi Muradiye Caddesi NO:13 Fatih adresinde faaliyete geçirildi. 15 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Fatih Erciyas tarafından...