30 / 04 / 2024

Ferda Kumbasar

Ferda Kumbasar

PS Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Erbakırcı, Ferda Kumbasar, Süha Kumbasar, Yusuf Murat Genç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Ferda Besli Kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ferda Besli kimdir? Ferda Besli daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ferda Besli'nin biyografisi..

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selim Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selimn Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

Emfer Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Emfer Yapı Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emincan Güvenilir ve Ferda Güvenilir ortaklığında kuruldu.

Onem Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onem Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferda Çatalkaya tarafından kuruldu.

Adora Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adora Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferda Yılmaz tarafından kuruldu.

Azra Peyzaj İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azra Peyzaj İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdağ    Demirel, Hasan Furkan  Demirel ve Havva Demirel ortaklığında kuruldu. 

F İnşaat Ve Tarım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

F İnşaat Ve Tarım Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferda Civelek tarafından kuruldu. 

Begonya Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Begonya Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 7 milyon  500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Dağbaşı, Ayten Dağbaşı ve Ferda Funda Genç ortaklığında kuruldu. 

Masdar Enerji Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Masdar Enerji Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Kaynak ve Fatma Ferda Atalar ortaklığında kuruldu. 

Yasmin Erbil Zincirlikuyu'dan ev kiraladı!

Nergis Kumbasar ile Mehmet Ali Erbil'in kızları Yasmin Erbil, son zamanlarda gündemden düşmüyor.  Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen Yasmin, annesiyle birlikte yaşadığı İstinye'deki evinden taşındı.

Nahit Kumbasar vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi 1958 mezunu Prof. Dr. Nahit Kumbasar vefat etti. Merhumun cenazesi bugün defnedilecek...

Ferda Kumbasar Haberi

Ferda Kumbasar

PS Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Erbakırcı, Ferda Kumbasar, Süha Kumbasar, Yusuf Murat Genç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Çekmeköy, Cumhuriyet Mahallesi, Adnan Menderes Caddesi'nde kuruldu. 


PS Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak ve özel siteler ticari ve sınaî merkezler depolar, villa, tatil köyü, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, ev, apartman, işyeri, ticarethane, arsa, arazi ve her türlü taşınmaz alımı, satımı, devir, temlik, kiraya verilmesi kiralanması ve pazarlamasını yapmak, 2-Her türlü emlakle ilgili danışmanlık, ekspertiz ve aracılık hizmetleri yaparak alım ve satımını yapmak 3-Her türlü inşaat yapmak, ihalelere girmek, taahhüt işleri, her türlü yapı ve onarım tadilat kanal köprü ve yol yapmak, 4-Arsa alımı...