15 / 05 / 2024

Ferdi Karabulut

Ferdi Karabulut

Neris Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Esenyurt, Örnek Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı!

Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği Bahçeşehir'deki villa kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. 

Hamit Kütük ve Esma Karabulut KT kira sertifikalarından ayrıldı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Kütük ve Esma Karabulut yönetim kurulu üyeliği görevlerinden ayrıldı.

Ferdi Erdoğan: Konut stokunun sebebi biz değiliz!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Konut stoku kentsel dönüşümün çıktısı değil, kupon arazilerin gayrimenkul değerlenmesinin çıktısı. Evet onların da yapılması gerekiyor ama bunu yaparken arz talebi kontrol etmeleri gerekiyor" dedi...

Ferdi Erdoğan: Kentsel dönüşüm asıl şimdi başlıyor!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan,yaptığı açıklamada, “Deprem kuşağında bulunan ülkemizde 2012 yılında çıkarılan yasayla hayata geçen kentsel dönüşüm, yeni yasal düzenlemelerle birlikte asıl 2019 yılı itibarıyla başlıyor” dedi.

Ferdi Tayfur’a ‘istinat duvarı’ davası!

Aksu Grup Gıda şirketi, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un Sarıyer’deki villasının eskiyen istinat duvarını yeniletip ücretini ödemediğini iddia edip, dava açtı.

Uğur Barış Karabulut: Kanal İstanbul 'Kanal' değil 'Kente Kanal' projesidir!

Başakşehir CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Barış Karabulut, Kanal İstanbul Projesine dair çarpıcı açıklamalar ve sorularda bulundu...

Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu Borvo Resort'ta dolandırıcılık iddiası!

Ünlü türkücü Ferdi Tayfur'un adı dolandırıcılık suçu ile anılıyor. Geçtiğimiz yıllarda Bolu Mudurnu'da bir termal otele ortak olup reklamını yapan Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu projeden birçok vatandaşın mağdur olduğu söyleniyor.

Ferdi Erdoğan: İnşaatlarda yerli ürün kullanılmalı!

Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin çatı örgütü Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, İnşaatlarda özellikle Türkiye’de üretilen ürünlerin kullanılması gerektiğini söyledi.

Ferdi Erdoğan'dan seçim sonuçları değerlendirmesi!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan'dan seçim sonuçlarını değerlendirdi. Erdoğan, "Yönetim sistemimizin ülkemizin refahının artırılmasına ve huzur ortamının sağlanmasına vesile olmasını diliyoruz" dedi...

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Karabulut tarafından kuruldu. 

Ferdi Karabulut Haberi

Ferdi Karabulut

Neris Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Esenyurt, Örnek Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.


Neris Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- YAPI- İNŞAAT 1.Her türlü binaların iç mimarlık ve her türlü kartonpiyer ve dekorasyon işlerini yapmak gerekli olan malzemeleri temin etmek.Bu malların ithalat ve ihracatını yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında demir alüminyum diğer madeni metallerden plastik pvc aba ve benzeri madde ve malzemelerden her türlü profil , levha sistemi , doğrama , çevçeve, kapı tesisat , yalıtım , çatı kaplama , izolasyon , alçıpan ve diğer inşaat malzemeleri dolap, vitrin , dekoratif yapı ve eşya , ev ve büro mutfak...