16 / 05 / 2024

Ferdi Kayar

Ferdi Kayar

Kayar Yapı İnşaat Hafriyat Turizm Lojistik Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reşat Kayar, Ferdi Kayar, Oğuz Kayar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm konutlarında enerji verimliliği artacak!

‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklamalarda bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Türkiye’deki tüm binalar için zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesi’nin yanı sıra kullanılan inşaat malzemesi mutlaka sorgulanmalı'' diye konuştu.

Platinum Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Erdoğan tarafından kuruldu. 

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları: Fırtınalı havada yeni yollar!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Çin trenle Avrupa’ya mal taşırken, bu trenin vagonlarında biz de yer alacak mıyız? Yoksa dönüş vagonlarına ürün yüklemeye mi çalışacağız?" dedi...

FBM Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Nakliyat Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FBM Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Nakliyat Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Mültefit tarafından kuruldu.

Türkiye’de 6.7 milyon riskli konut yenilenecek!

Türkiye’de Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’na göre yılda 50 bin konutun güçlendirilmesi planlanıyor. İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, 100 metrekare bir evi depreme karşı güçlendirmenin maliyetinin 100 bin lira olduğunu açıkladı.

Türkiye’de riski deprem değil, güvensiz yapılar oluşturuyor!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, Silivri açıklarında meydana gelen ve tüm İstanbul'da hissedilen deprem ile ilgili yaptığı açıklamada, "Binalarımız gerçek bir testten geçti ancak vatandaşlarımız temkinli olmalı" dedi.

BRC Dekorayon Mimarlık Mobilya  Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRC Dekorayon Mimarlık Mobilya  Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Durmaz tarafından kuruldu.

Durka Yapı İnşaat Taahhüt Metal Gıda Taşıma Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durka Yapı İnşaat Taahhüt Metal Gıda Taşıma Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Durmaz tarafından kuruldu.

Ferdi Erdoğan: 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi oldu!

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Toplumumuzun tüm kesimleriyle cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıktığı 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi haline geldi" dedi...

Diriliş Tasarım İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Diriliş Tasarım İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Çamyar tarafından kuruldu.

Ferdi Kayar Haberi

Ferdi Kayar

Kayar Yapı İnşaat Hafriyat Turizm Lojistik Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reşat Kayar, Ferdi Kayar, Oğuz Kayar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu. 


Kayar Yapı İnşaat Hafriyat Turizm Lojistik Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) YAPI İNŞAAT Her türlü yapı  inşaat taahhüt işleri, konut iş yeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya...