30 / 04 / 2024

Ferhan Yurtbaşı

Ferhan Yurtbaşı

Park24 İnşaat Otomotiv Turizm İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhan Yurtbaşı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Maltepe Aras Apartmanı'nda kuruldu.

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

Dr. Ferhan Vahit Benli kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Gübretaş’ta ne iş yapıyor?

Dr. Ferhan Vahit Benli, doktorasını nerede tamamladı? Ne zaman Genel Müdür ve CFO oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ferhan Vahit Benli’nin hayatı...

Pilavcı Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pilavcı Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Pilavcı tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Kemal Ercan ve Serhan Sedat Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Elazığ Yurtbaşı TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Yurtbaşı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Yurtbaşı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Yurtbaşı TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Levon Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Levon Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Ümraniye'de Ferhan Ahmedoğlu tarafından kuruldu.

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Talha Güneş ve Ömer Ferhan Güldemir ortaklığında kuruldu.

Fer Grup Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Fer Grup Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de Ferhan Şavlı tarafından kuruldu.

Atak Kent İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atak Kent İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yılmaz  ve Recep Mesut Yurtbaşı tarafından kuruldu.

Düzey Yol Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzey Yol Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Altın tarafından kuruldu.

Ferhan Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhan Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Uygur tarafından kuruldu.

ABD Irak'ta iki yeni askeri üs inşa edecek!

Enbar Vilayeti İl Meclis Üyesi Ferhan Duleymeni, ABD hükümeti tarafından Irak'ın batısında Suriye sınırına yakın bir bölgede iki yeni askeri üs inşa edileceğini açıkladı.

Ferhan Yurtbaşı Haberi

Ferhan Yurtbaşı

Park24 İnşaat Otomotiv Turizm İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhan Yurtbaşı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Park24 İnşaat Otomotiv Turizm İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-TURİZM GRUBU; 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2.  Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 3. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.Hava araçları ileambulans hizmetleri vermek.Her türlü hava, deniz, kara...