04 / 05 / 2024

Ferhat Acar

Ferhat Acar

Acarı Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Acar tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta Bahçelievler Merkez Mahallesi, Beyazıt Caddesi'nde kuruldu.

Acar Kardeşler Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Acar Kardeşler Yapı Denetim İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin  TL sermaye bedeli ile Uğur Acar tarafından kuruldu.

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Zeycan tarafından kuruldu.

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Erdinç Acar ve Serkan San ortaklığında kuruldu.

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Acar Taşınmaz Değerleme Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Taşınmaz Değerleme Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Öztürk tarafından kuruldu.

Bünyamin Acar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyamin Acar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Acar tarafından kuruldu.

Acar Blu Marmara'nın örnek konutu satışta!

DOME + Partners tarafından Acarkent'te hayata geçen Acar Blu Marmara BW-25’in örnek konutu satışa çıkarıldı. 

Acar Blu-Acarkent'in Junior Penthouse'una global talep!

Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

Acar Vadi Evleri'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki Acar Vadi Evleri'nde bulunan dubleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Acar Vadi Çubuklu etabı satışta!

İstanbul’da 80’li yıllardan beri villa trendine öncülük eden ve yön veren Acarlar Şirketler Topluluğu, Acar Vadi Çubuklu bloklarının satışına başladı.

Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı!

Nesiller boyu devam eden Acarkent yaşam kültüründe Acarkentliler, şimdi, kendilerini, sevdiklerini ve dostlarını Yeni Nesil Acarkent’in Acar Blu Residence ile bir araya getiriyor. Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı sunuluyor.

Ferhat Acar Haberi

Ferhat Acar

Acarı Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Acar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta kuruldu. 


Acarı Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirler arası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.  5- Her türlü motorlu...