02 / 05 / 2024

Ferhat Yükseltürk

Ferhat Yükseltürk

Son 8 aylık dönemde faizler, konut kredilerinde 150 baz puan, ihtiyaç kredilerinde 240 baz puan, ticari kredilerde 275 baz puan ve taşıt kredilerinde 300 baz puan yükseldi.

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Paralı, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk ve Ramazan Ahmet Paralı ortaklığında kuruldu.

Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaztürk tarafından kuruldu.

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yücetürk tarafından kuruldu.

Teknik Lokasyon Mağaza Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Lokasyon Mağaza Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldız tarafından kuruldu.

Ymzturk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymzturk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz Yılmaztürk, Canser Yılmaztürk, Orhan Taner Yılmaztürk, Tanser Yılmaztürk ortaklığında kuruldu.

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

Fcy Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fcy Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Yıldız ve Ferhat Yıldız ortaklığında kuruldu.

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Yücetürk ve Mustafa Çağlar Aras tarafından kuruldu.

Teknik Lokasyon Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Lokasyon Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldız ve Hakan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Mihra Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mihra Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Yılmaztürk tarafından kuruldu.

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 0bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz ve Meftun Yücetürk ortaklığında kuruldu.

Güngören'e Millet Bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisinde inşa edileceğini açıkladığı millet bahçelerinden biri de Güngören'de yapılacak.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Ferhat Yükseltürk Haberi

Ferhat Yükseltürk

Son 8 aylık dönemde konut kredisi faizleri 150 baz puan, ihtiyaç kredisi faizleri 240 baz puan, ticari kredi faizleri 275 baz puan ve taşıt kredisi faizleri 300 baz puan yükseldi.


AA muhabirinin Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerinden derlediği bilgilere göre, geçen yılın sonunda yüzde 14,53 düzeyinde bulunan ortalama ticari kredi faiz oranı, bu yılın ocak ayında yüzde 13,25'e gerilese de ocak ortasından itibaren yükselişe geçti. Temmuzda yüzde 17'nin üzerini gören ticari kredi faiz oranı, geçen ay yüzde 15,7 seviyesine geriledi. Ticari kredi faiz oranı, son iki haftalık dönemde tekrar yüzde 17'yi aşarak bu ay itibarıyla yüzde 17,29 ile Mart 2009'dan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.


Bankalarca açılan ticari kredilere uygulanan ağırlıklı ortalama faiz oranları, son 8 aylık süreçte 275...