02 / 05 / 2024

Feriköy kaçak apartman

Feriköy kaçak apartman

27 yıl önce İstanbul'un Feriköy ilçesinde inşa edilen Polat Apartmanı'nın kolonları çatlayınca bina sakinleri tahliye edildi. Apartman sakinleri kaçak inşaatın 27 yıl sonra ortaya çıkan ağır bedelini ödüyor.

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

Bursa Osmangazi'deki kaçak çatı katı yıkıldı!

Kaçak yapıyla mücadeleye hız kesmenden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi’nde 4 katlı apartmanın üstüne yapılan kaçak çatı katını yıktı.

Kayaköy 'kaçak köy' oldu!

Beş bin yıllık tarihe sahip, dünyanın gözünün üstünde olduğu Kayaköy, kaçak yapı yuvası oldu.

Feriköy'deki 27 yıllık kaçak apartman tahliye edildi!

27 yıl önce İstanbul'un Feriköy ilçesinde inşa edilen Polat Apartmanı'nın kolonları çatlayınca bina sakinleri tahliye edildi. Apartman sakinleri kaçak inşaatın 27 yıl sonra ortaya çıkan ağır bedelini ödüyor.

Çankaya'da 9 kaçak yapı yıkıldı!

Sınırlarında gecekondulaşmayı sıfıra indiren Çankaya Belediyesi, 2014 yılında yalnızca 9 adet kaçak yapı yıkımı gerçekleştirdi. Belediye, 39 adet baz istasyonu, 65 adet balkon-teras, 27 adet ön kapama ve 62 adet farklı konulara ait toplam 193 yıkım yaptı

Antalya Kumluca'da kaçak yapılar yıkıldı!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde imara aykırı ve kaçak olduğu belirlenen iki konteyner yıkılırken Adrasan Mahallesi'nde de bir kaçak yapı hakkında tutanak tutuldu...

Beldibi'ndeki kaçak yapı yıkımına turizmcilerden destek geldi!

Turizm sezonunun sona ermesiyle Kemer'in Beldibi Mahallesi'ndeki hazine arazisi üzerine yapılmış kaçak yapıların yıkımına başlayan Kemer Belediyesi'ne destek veren turizmciler, Başkan Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Yıldırım'da kaçak yapılara geçit yok!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım’ı yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi’nin kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Belediye tarafından tespit edilen Hacivat ve Anadolu mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı

Kayıp kaçak bedeli 10 yıl süreyle geri alınacak!

Yargıtay’ ın elektrik faturaları üzerinden kayıp ve kaçak tahsil edilemeyeceği kararı, abonelere geriye dönük 10 yıl boyunca bu adla ödediği parayı geri alma imkanı verdi...

Tüketici 10 yıllık kayıp-kaçak bedellerini geri alabilecek!

Elektrik aboneleri, son 10 yıllık kayıp-kaçak bedellerini geri alabilecek. Tüketici bu kararla rahat nefes alırken; bugüne kadar ödediği paraları nasıl geri alabileceğinin yollarını aramayı başladı.

Kandıra'da kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince, kent genelindeki kaçak yapı yıkımlarına devam ediliyor. Bu kapsamda 15 kaçak yapı daha yıkıldı.

Avcılar Belediyesi kaçak yapıların yıkım işini 8 Ocak'ta ihaleye çıkaracak!

Avcılar Belediye Başkanlığı İmar Müdürlüğü'nce yasal işlemleri tamamlanmış her türlü kaçak yapıların yıkılması işini 8 Ocak 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 100 gün sürecek.

Balıkesir Kabakdere'de kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti!

Karesi İlçesi Kabakdere Mahallesi'nde hazine arazisine kaçak olarak yapılan -içinde insan yaşamayan inşaat halindeki yapıların yıkımı tamamlandı...

Feriköy kaçak apartman Haberi

Feriköy kaçak apartman

Habertürk'ten Öznur Karslı'nın haberine göre, İstanbul'un Feriköy ilçesindeki Polat Apartmanı, 1992 yılında, tam 27 yıl önc inşa edildi. Kiminin doğduğu kiminin evlenip, yeni taşındığı yuvası dört ay önce yıkılmaya başladı. Oturdukları binanın kolonları çatlayınca bina sakinleri binadan tahliye edildi. Apartmanda oturanlar ise evsiz kaldı. Apartman sakinleri kaçak inşaatın 27 yıl sonra ortaya çıkan ağır bedelini ödüyor.

"BİR YIL DOLMADAN BÖYLE BİR ŞEY OLDU"

Bina sakinlerinden Kamil Güleç, "Bir yıl dolmadan böyle bir şey geldi başımıza. Şu bina ile bizim binamız birlikte yapıldı. O bina duruyor ama bizimki yıkıldı" açıklamasında bulundu. Binada ev sahibi olan Kezban Yıkılkan ise "Yeni evlenip de bu evlere girenlerimiz var. Çoluğu çocuğu olup da büyüyenlerimiz var" ifadelerini kullandı.

"KAÇAK KATLARDA OTURANLAR EVSİZ KALACAK"

Binanın yıkılmasının ardından üzerinden aylar geçti....