29 / 04 / 2024

Fernas İnşaat ziyaret

Fernas İnşaat ziyaret

Fernas İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Necat Nasıroğlu ve Vahdettin Bereceli Batman Belediyesi'ne ziyarette buldu. Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Asma'da ziyarete katıldı.

Bursa'da inşaat sektörünün gücüne güç katacak güç birliği!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimini ziyaret ederek önemli bilgiler aldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı'nden Kayseri Büyükşehir'e ziyaret!

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı Birinci Yardımcısı Şerzod Khidoyatov, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Cafer Gürcafer: Ülkeye giren bütün inşaat malzemeleri denetlenmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy'u ziyaret etti. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Gürcafer ziyaret sırasında, 'Ülkeye giren inşaat malzemeleri denetlenmeli' dedi.

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Osman Gürün'e ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Samsun İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde gerçekleştirilen Samsun 4. İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

İnşaat sektörünün kalbi Konya'da atıyor!

Konya Gayrimenkul, Konya İnşaat, Konya Kent ve Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Aletleri Fuarları 14 Mayıs'a kadar ziyaretçilerine açık.

TDBB'den Yağmur İskele İnşaat'a ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi listesine girmeyi başaran Mobilya İmalat ve Yağmur İskele İnşaat Şirketi'ni ziyaret etti.

ATO Yönetimi TOKİ Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret etti!

Gürsel Baran başkanlığındaki ATO Yönetimi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret etti.

Fernas İnşaat Batman Belediyesi'ni ziyaret etti!

Fernas İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Necat Nasıroğlu ve Vahdettin Bereceli Batman Belediyesi'ne ziyarette buldu. Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Asma'da ziyarete katıldı.

Fernas İnşaat ziyaret Haberi

Fernas İnşaat ziyaret

Fernas İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necat Nasıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Bereceli, Batman Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy tarafından ağırlanan Yönetim Kurulu, Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyaretten sonra Belediye Başkanlığından ayrıldı. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Asma'da katıldı.




Batman Son...