23 / 07 / 2024

ferrari 488

ferrari 488

İtalya'nın lüks spor otomobil üreticisi Ferrari, frenlerinde tespit edilen üretim hatası nedeniyle iki modelini geri çağırdı.

İller Bankası Genel Müdürlüğü binasının inşaatı 488 milyon TL'ye mal oldu!

Ankara’da İller Bankası Genel Müdürlük binasının inşaat ve tadilat maliyeti gündeme düştü. Binanın yapımına ve tadilatına ödenen toplam tutar 488 milyon TL’ye ulaştı.

SSK, BağKur, memur emeklilerine Mart şoku: 15 bin TL alanın maaşı 13.488 liraya geriledi!

SSK, BağKur, memur emeklilerinin maaşlarında yılın 2 ayında yaşanan erime açıklandı. 15 bin TL alanın maaşı 13.488 liraya geriledi. İşte ayrıntılar...

Bankacılık sektörü kredi hacmi 10 trilyon 371 milyar 488 milyon oldu!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 39 milyar 754 milyon lira artışla 10 trilyon 371 milyar 488 milyon lira oldu.

Ferrari yine heyecan yaratacak özel serisini tanıttı: SF90 XX Stradale, SF90 XX Spider...

Ferrari, SF90 Stradale altyapısını kullanan sınırlı sayıda üretimini yapacağı yeni özel seri SF90 XX Stradale ile SF90 XX Spider modellerini Fiorano Pisti’nde görücüye çıkardı.

Ferrari’den büyük ses getirecek iki yeni araç!

Ürettiği her araç ile çok ses getiren Ferrari, bu sefer “XX” atılımı ile dikkatleri üzerine çekti. Ferrari, büyük ses getirecek SF90 XX Stradale ve SF90 XX Spider serisinin tanıtımını yaptı.

İBB'den İstanbullulara toplu konut müjdesi! Sultangazi'ye tam 488 yeni konut geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi'de 488 yeni konut inşa edecek. Proje 392 milyon 200 bin 815 TL'ye mal olacak.

Ferrari, ilk SUV modelini tanıttı! İşte 14 Eylül 2022 fiyatı...

Ferrari, özellikleri ve tasarımı ile görenleri hayran bırakan ve de şirket tarihinde bir ilk olan Purosangue isimli SUV modelini tanıttı.

Ferrari'de fren sorunu: Araçları geri çağırıyor!

Ferrari, fren arızası olasılığı sebebiyle 2005'ten bu yana Amerika'da satılan neredeyse tüm araçları geri çağırmaya hazırlanıyor.

Kamuya 13 bin 488 lira maaşla kadrolu memur alınıyor! Memur olmak isteyenler müjde! Bu fırsatı kaçırmayın!

Kamuya yeni kadrolara TH sınıfı olmak üzere 5. derece kadrolu memur alımı yapılacak. Net 13 bin 488 lira maaşı olan alımın detayları belli oldu. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları belli oldu mu? Memur olmak isteyenler müjde! Bu fırsatı kaçırmayın İşte ayrıntılar...

Hemen en az 11 bin 488 TL maaşla personel alınacak! 11 unvanda sözleşmeli kamu personeli başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye İstatistik Kurumu 11 farklı unvanda KPSS ve ikamet şartsız personel alımı yapıyor. En düşük 11 bin 488 Türk Lirası maaşla personel alımına nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...

Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı! En az lise mezunu 1.488 güvenlik görevlisi alınacak! İşte başvuru şartları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden silahlı ve silahsız olmak üzere 1.488 güvenlik görevlisi alım ilanları yayımlandı. Peki başvuru şartları ne oldu? Hangi şehirden kaç alım yapılacak? İşte detaylar...

Ferrari iki modelindeki ölümcül arıza nedeniyle binlerce aracı geri çağırdı

İtalya'nın lüks spor otomobil üreticisi Ferrari, frenlerinde tespit edilen üretim hatası nedeniyle iki modelini geri çağırdı.

İzmir'de depremde ağır hasar gören 488 bina yıkılacak!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Bayraklı ve Bornova'daki proje alanları dışında ağır hasar gören 488 binanın daha yıkım işlemi başlatıldı. 

ferrari 488 Haberi

ferrari 488

İtalyan lüks otomotiv üreticisi Ferrari’nin fren sistemine ilişkin sorunlar bildirilen 458 ve 488 model araçlarını dünya genelinde geri çağırdığı bildirildi.

İtalyan ANSA ajansının haberine göre, Ferrari, 458 ve 488 model araçlarında fren sistemindeki arıza nedeniyle binlerce aracı geri çağırdığını duyururken, "Müşterilerimizin güvenliği önceliğimizdir" ifadesini kullandı.

FERRARİ VE BOSCH'TAN ORTAK KARAR

Araçların geri çağrılmasına sebep olan sorunun temelinde fren hidroliği kapağının düzgün çalışmaması olduğu, söz konusu geri çağırma kararını, bu materyali üreten Ferrari ve Bosch'un birlikte aldığı ifade edildi.

Ferrari'nin kararının, sadece sorunun ilk bildirildiği yerlerden olan Çin'i ilgilendirmediği ve dünya genelinde 458 ve 488 model araçların geri çağrıldığı belirtildi.

İtalyan otomotiv markasının, olası fren sorunları dolayısıyla Çin'deki 2 bin 222 aracın 30 Mayıs’tan itibaren geri çağrılmasına ilişkin prosedürleri de uygulamaya başladığı...