30 / 04 / 2024

Ferroli ısı pompası ürünleri

Ferroli ısı pompası ürünleri

Ferroli Isı Pompası Sistemleri, yenilenebilir ve çevreye dost teknolojisi sayesinde enerji verimliliği sağlarken, işletme maliyetlerinin düşmesi ile ekonominize de katkı sağlıyor. Ferroli, Isı Pompası Sistemleri ile enerji tasarrufu yapın.

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, son yılların en gözde beyaz eşya ürünü haline gelen ve sınıfının en iyileri arasına girecek bir kurutma makinesi üretti. Son teknolojik özelliklerle ürettiği, kırışık azaltma opsiyonunun ve ısı pompasının bulunduğu KM961RCTR kurutma makinesine ilişkin tüm detayları sizin için derledik.

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi, kurutma işlemini sıcak hava pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Home Connect teknolojisi ile cihaza uzaktan bağlanmak mümkün hale geliyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Beko KM 99 9 kg A Çamaşır Kurutma Makinesi 18 bin 219 TL! Teknik özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 

Beko Çamaşır Kurutma Makinesi, 9 kg kurutma kapasitesi, 14 farklı kurutma programı ile ısı pompası özelliğini kullanarak kıyafetlerin nemden arınmasını sağlıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Hoover Wi Fi Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Kurutma Makinesi 10 kilogram çamaşırı tek seferde ısı pompasıyla kurutma özelliğine sahiptir. Çamaşırları 15 farklı kurutma programı ile kurutur. Peki Hoover kurutma makinesinin diğer özellikleri neler?

Isı pompasıyla doğalgaz faturaları düşecek! İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi!

Rusya ve Ukrayna savaşının ardından pek çok ülke Rus gazına olan bağımlılıklarını sorgulamaya ve doğalgaz yerine ne kullanabileceklerini araştırmaya başladı. Bu duruma alternatif ısı pompaları olabilir mi? Peki ısı pompası nedir, fiyatları ne kadar? İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi...

Isı pompası nedir, nasıl çalışır, evlerde nasıl kullanılır?

AB ülkelerinin Rusya'ya enerji bağımlılığından kurtulmak için kullanımının yaygınlaştırmayı düşündüğü ısı pompası nedir, nasıl çalışır, evlerde nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Yazlıklar kışlık oldu, ısınmaya talep arttı!

Koronavirüs salgını döneminde yazlıklarına taşınan birçok vatandaş nedeniyle, ısı pompası ve klima satışları arttı. 

Konutlarda ısı pompası kullanmak için 10 neden!

Isı Pompalar, yenilenebilir enerji kullanılarak, ısıtma-soğutma-sıcak su elde etmek için en verimli sistem ve doğalgaz ithalatının bağımlılığından kurtulmak, cari açığı azaltmak için yenilenebilir bir teknolojisidir...

Daikin Altherma, ısı pompalarında teknoloji lideri oldu!

Geliştirdiği çevreci ürün ve çözümlerle iklimlendirme sektörüne yön veren Daikin’in, dünyanın en çok tercih edilen ısı pompası Altherma 10. yaşını kutluyor.

Ferroli iflas erteleme istedi!

1955 yılında İtalya'da kurulan, 1989 yılında Türkiye pazarına giren ısıtma ve klima şirketi Ferroli, iflas erteleme istedi, şirkete kayyum atandı.

Ariston Nimbus ile ısıtma, su ısıtma ve soğutma sistemleri birarada!

Yenilenebilir enerji teknolojisi sayesinde ısı üretiminde maksimum tasarruf sağlayan çevre dostu ısı pompası Ariston Nimbus, Avrupa ile birlikte Türkiye’deki yerini alıyor.

Ariston Nimbus maksimum enerji tasarrufu sağlıyor!

Yenilenebilir enerji teknolojisi sayesinde ısı üretiminde maksimum tasarruf sağlayan çevre dostu ısı pompası Ariston Nimbus, Avrupa ile birlikte Türkiye’deki yerini alıyor.

Ariston Nimbus: Isıtma ve soğutma ihtiyacının tek çözümü!

Yenilenebilir enerji teknolojisi sayesinde ısı üretiminde maksimum tasarruf sağlayan çevre dostu ısı pompası Ariston Nimbus, Avrupa ile birlikte Türkiye’deki yerini alıyor.

Ferroli ısı pompası ürünleri Haberi

Ferroli ısı pompası ürünleri

5 Haziran Dünya Çevre Günü tüm ülkelerde kutlanırken, Ferroli Isı Pompası Sistemleri ile yenilenebilir enerji kaynağından elde edilecek ısıyı kullanarak yaşam alanlarındaki konfor ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Bu avantajların arasında yenilenebilir kaynak kullanımı, enerji verimliliği, işletme maliyetlerinin düşmesi, sıcak kullanım suyu üretimi, soğutma fonksiyonu, kontrol ve entegrasyon yer alıyor.


Çevreye zarar vermeyen teknoloji


Isı pompalarında hava, su ve toprak elementleri kullanılmaktadır. Böylece bu elementler modern teknolojinin ısı pompalarına uygulanması sayesinde tüm konutlarda çevreye zarar vermeyen ve zararlı atık gaz üretmeyen, verimli ve ekolojik ısıtma ve soğutma çözümleri oluşturulmasına imkan sağlayan enerji ve ısı kaynakları haline gelmektedir.


Yüzde 30 enerji tasarrufu


Isı pompaları geleneksel ısıtma sistemlerine göre çok daha yüksek enerji seviyelerine ulaşmayı sağlar. Çünkü gereken enerjinin çok önemli bir kısmını doğrudan çevreden elde eder.


Isı...