28 / 04 / 2024

Ferroli Yetkili Satış noktaları

Ferroli Yetkili Satış noktaları

Ferroli’den bahar kampanyası; Ferroli'den kombi alana elektrikli süpürge veya bisiklet hediye ediliyor

Suzuki S-Cross'ta düşük faizli kredi imkanı!

Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş., S-Cross modeli için cazip bir fırsat sunuyor. Başlangıçta yüzde 1,79 faizli bir kredi avantajıyla, Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş. yetkili satıcılarından 2023 model yılı, sıfır kilometre Suzuki S-Cross'u satın alabilirsiniz.

İkinci el taşıt satışına yeni düzenleme getirildi. Haberi okumadan sakın araç almayın!

Ticaret Bakanlığınca ikinci el taşıt alım satımı için hazırlanan yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre yetkili bayilerin, stoklarında bulunmasına rağmen taşıt satışından kaçınmaları, tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde fiyat talep etmeleri halinde yetki belgeleri iptal edilecek.

Sportif ve çevik BMW X1 sizi kendisine hayran bırakacak! Saygınlığı ön planda BMW X1 bayilerde

Hayalinizde bir BMW almak varsa, Borusan Otomotivin BMW Yetkili Satıcı Garantisi ile en çok 2 seneye kadar garanti kapsamında kullanma ve BMW'ye sunulan garanti paket alternatiflerini kullanma imkanını kaçırmayın. İşte 02 Mayıs 2023 fiyat listesi

Skoda Fabia Nisan ayında zamlandı mı? %1,99’a varan kredi olanakları sizi bekliyor

Skoda Fabia Monte Carlo, günlük sürüşünüzü olabildiğince konforlu ve güvenli hale getirir. %1,99’a varan kredi imkanı ve çok özel fırsatlar ile  ŠKODA Yetkili Satıcılarında sizleri bekliyor. Skoda'nın Nisan fiyatları merak ediliyor. Peki 05 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Tütün ve alkol ürünlerinin satışında flaş gelişme! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, mücbir sebep durumlarında, tütün mamulleri ve alkollü içkilerin satış belgelerinin süre uzatımı ile ilgili belirlenen takvimin ertelenmesinde ya da ilave zaman verilmesinde yetkili olacak.

 Ford Fiesta'da harika kampanya! 0 km fırsatını kaçırmayın... İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

 Aracınızı yenilemek istiyorsanız Ford'un size güzel bir teklifi var. Ford yetkili satıcılarından 0 km Ford Fiesta model binek araç satın alımına  tavsiye edilen perakende satış fiyatına ek %2 peşin alım indirimi desteği sunulacak. Peki Ford Fista 2023 fiyatı ne kadar?

Ford'dan 2023 Ocak ayına özel harika kampanya! 0 km fırsatını kaçırmayın... 5 Ocak fiyat listesi

Ford'dan bu aya özel Binek araçlarda peşin alımlarda indirimi desteği, Ford yetkili satıcılarından satın alınacak 0 km, Fiesta, Puma, Ecosport ve Focus model binek araç alımlarında geçerli.tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek %2 peşin alım indirimi desteği sağlanacaktır. Peki Ford Fiesta 0 km f

Seat’tan kaçırılmaz fırsatlar! Seat 6 Ekim 2022 fiyat listesi

SEAT Ibiza’lar 450.000 Türk Lirası’ndan başlayan fiyatlarla showroomlardan satın alınabiliyor. SEAT Arona 615.000 Türk Lirası, SEAT Ateca ise 890.000 Türk Lirası başlangıç fiyatlarıyla SEAT yetkili satıcılarında sahiplerini bekliyor.

Vestel televizyonlarda büyük fırsat! 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

32 inç ve üzeri Vestel TV'lerde kaçırılmayacak fırsatlar! 30 Eylül 2022 tarihine kadar Vestel yetkili satıcılarından ya da web sitesinden alınacak olan televizyonlar için uygulanacak indirim sonrası fiyatlar ne olacak? İşte Vestel TV'ler için yapılan kampanya ve fiyat listesi...

Regal Doğru Karar Günleri başladı! Kampanya ile fiyatlar ne kadar oldu? İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

“Regal Doğru Karar Günleri” kapsamında Regal’de bir çok beyaz eşya ürünü indirime girdi. 21 Eylül saat 07.00’a kadar devam edecek kampanya regal-tr.com ve yetkili satıcılarda geçerli.

Nissan X Trail maksimum konfor, minimum fiyat! Nissan X Trail ne kadar? İşte Nissan X Trail 24 Mayıs 2022 fiyat listesi

Premium dizayn ve güvenli sürüşün birinci sınıf konfor ile buluştuğu Nissan X-Trail, Nissan yetkili satıcılarında sizleri bekliyor. Peki Nissan X-Trail ne kadar? Nissan X-Trail fiyatı kaç lira? İşte Nissan X-Trail 24 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Hyundai i20'de Mayıs sonuna kadar kaçırılmayacak büyük fırsat! 310 bin liradan başlıyor! Hyundai i20 2022 fiyat listesi

Hyundai i20 31 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerli tüm Hyundai yetkili satıcılarda kaçırılmayacak büyük fırsatlarla satışa sunuluyor. Peki Hyundai i20 ne kadar? Hyundai i20 otomatik kaç lira? Hyundai i20 2022 fiyat listesi...

Nissan X Trail birinci sınıf konfor! Nissan X Trail ne kadar? İşte Nissan X Trail 2022 fiyat listesi

Premium dizayn ve güvenli sürüşün birinci sınıf konfor ile buluştuğu Nissan X-Trail, Nissan yetkili satıcılarında sizleri bekliyor. Geniş iç hacmi ve üstün konforuyla ailenize ve sevdiğin her şey için yeterince yer var. Peki Nissan X-Trail ne kadar? İşte Nissan X-Trail 2022 fiyat listesi..

Ferroli Yetkili Satış noktaları Haberi

Ferroli Yetkili Satış noktaları

Isıtma ve soğutma sektörünün öncü firmalarından Ferroli 15 Nisan-14 Mayıs 2013 tarihleri arasında Ferroli Yetkili Satış noktalarından satın alınan Hermetik (Konvansiyonel) ve Yoğuşmalı kombilerin yanında elektrikli süpürge ve bisiklet hediyesi ve anlaşmalı kredi kartlarına peşin fiyatına 12 taksit imkanı ile son derece cazip bir fırsat sunuyor. Üstelik tüm Ferroli kombiler 5 yıl garantili.


Ferroli Bahar Kampanyası’na dahil olan ürünler ve kampanya detayları şöyledir; her Hermetik (Konvansiyonel) Kombi alana (Domiproject, Domitech, Divatop, Divatech serileri için geçerli) 1 adet dikey elektrikli süpürge ve her Yoğuşmalı Kombi alana (Econcept 25 ve 35 ile Domicondens için geçerlidir) 26” bisiklet hediyesi verilecek. Ayrıca kampanya dahilindeki tüm cihazlar için 5 Yıl Garanti süresi mevcut. Bahar kampanyası süresince anlaşmalı kredi kartları YKB Worldcard, Garanti Bonus, Akbank Axess,...