02 / 05 / 2024

Feryal Gülman yalı satışı

Feryal Gülman yalı satışı

Feryal Gülman, "Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Ben satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim" dedi...

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Feryal Gülman'ın yalı satışına engel yok!

Feryal Gülman, geçen ay Bebek'teki yol yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Kemal Gülman'ın hukuka uygun olmayan yalının satışının durdurulması talebini mahkeme cuma günü reddetti.

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Çalışkan, Günay Yalçınkaya ve Turgay Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

O yalı için teklif edilen 929 milyon TL'yi reddetti! İstediği rakam ise dudak uçuklattı!

Ortaköy'ün gözde yalılarından biri olan Mehmet Paşa Yalısı'na bir Türk yatırımcı, 50 milyon Dolar teklif etti. Ancak yalının sahibi Ünal Aysal teklifi kabul etmedi. Aysal'ın Mehmet Paşa Yalısı için istediği rakam ise dudak uçuklattı...

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Saffet Paşa Yalısı'na 100 milyon dolar değer biçildi!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan ve Osmanlı Devleti tarafından Dışişleri Bakanlığı olarak kullanılan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Saffet Paşa Yalısı'nın değerinin 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

İranlılar gözünü yalılara dikti!

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul sevdaları bitmiyor. Son senelerde Türkiye’deki gayrimenkul alımlarını hızlandıran İranlılar, şimdi de gözlerini yalılara dikti.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Sığmazlar Yapı İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sığmazlar Yapı İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Yalçın, Naim Kaçmaz, Orhan Şit ve Uğur Varan ortaklığında kuruldu.

Feryal Gülman'dan yalı satışı açıklaması!

Feryal Gülman, "Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Ben satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim" dedi...

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Feryal Gülman yalı satışı Haberi

Feryal Gülman yalı satışı

Feryal Gülman, Bebekte'ki yalısının satışına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İş insanı Kemal Gülman'la 7 senedir boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, Bebek'teki lüks yalısında HT Kulüp Yazı İşleri Müdürü Reşit Özet’in sorularını yanıtladı...

Evi satma kararı aldığınız yönünde bir takım haberler çıktı…Doğrumu?

Feryal Gülman: Ben evimi satma kararı almadım. Benim evimde oturan kiracımın kontratı bitti ve kiracım çıktı. Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Aynı zamanda satmam için gelen tekliflerde vardı. Ben bu 7 senelik süreçte evi satmaya sıcak bakmamıştım ve hiç satmayı düşünmemiştim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Emlakçılar satın alma teklifleriyle birlikte biraz bunu farklı yansıtmaya çalıştılar. Her şey satışa yönelebilir. İnsanlar oturdukları evlerini de iyi bir teklif geldiğinde satabiliyorlar. Dolayısıyla ben de satmayı düşünmedim ama iyi bir...