30 / 04 / 2024

Feryal Gülmanın villası

Feryal Gülmanın villası

Tarabya'daki Boğaz'a nazır villaya, işadamı Erol Aksoy'un borcuna karşılık TMSF tarafından el konulmuştu. İşadamı Erol Aksoy'un borçlarına karşılık TMSF'nin Feryal Gülman'a sattığı villa, 34 yıldır yıkılmayı bekliyor.

Feryal Gülman'ın 50 milyon liralık villasında Kara Para Aşk dizisi çekiliyor!

Feryal Gülman, katıldığı bir programda Bebek'deki 50 milyon TL'lik villasında çekilen reyting rekortmeni dizi 'Kara Para Aşk'ı anlattı. Gülman, "Evimin benden ünlü olacağı aklıma gelmezdi" dedi...

Kara Para Aşk dizisi Feryal Gülman'ın 50 milyon TL'lik evinde çekiliyor!

Kara Para Aşk dizisi Feryal Gülman'ın Boğazda'ki 50 milyon TL'lik villasında çekiliyor. Feryal Gülman çekimlerin olduğu gün ekibin rahat çalışması için evde bulunmuyor.Ancak geçenlerde kuralı bozmuş.

Bilgün Dereli'nin villası günlüğü 20 bin TL'den kiralanacak!

Bilgün Dereli ' nin, Çubuklu ' daki lüks villası dizi yapımcılarının akınına uğramış. Yapımcılar Bilgün Hanım'ın bahçe içindeki, havuzlu villasını günlüğü 20 bin TL'den kiralamak istiyor...

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Feryal Gülman'dan yalı satışı açıklaması!

Feryal Gülman, "Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Ben satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim" dedi...

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Feryal Gülman'ın yalı satışına engel yok!

Feryal Gülman, geçen ay Bebek'teki yol yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Kemal Gülman'ın hukuka uygun olmayan yalının satışının durdurulması talebini mahkeme cuma günü reddetti.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Feryal Gülman, boşanma aşamasında olduğu Kemal Gülman'ın bir kadınla samimi görüntülerinin yayılmasından sonra Bebek'teki yalıyı 245 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Kemal Gülman Monako'dan 8 milyon euroya ev aldı!

Feryal Gülman’ın ihanet iddiasıyla 200 milyon liralık boşanma davası açtığı Kemal Gülman, Monako'da kendine yeni bir hayat kurdu. İşadamı bölgeden 8 milyon euroya ev aldı.

Feryal Gülmanın villası Haberi

Feryal Gülmanın villası

TMSF'nin 10 yıl önce sattığı Tarabya'daki Boğaz'a nazır villada düğüm çözülemiyor. Villa sahiplerinin hiçbirine yaramadı. Sabah'ın haberine göre, işadamı Erol Aksoy'un borçlarına karşılık TMSF'nin Feryal Gülman'a sattığı villa, 34 yıldır yıkılmayı bekliyor. Danıştay'ın yıkım kararına rağmen bir türlü yıkılamayan "tarihi eser" niteliğindeki villanın değeri milyonları buluyor.


KAÇAK TARİHİ ESER

Villanın geçmişi 1976'ya dayanıyor. İddiaya göre; o tarihte işadamı Ali Üstay ve komşuları, Prof. Eldem'e "Tarabya Köy Üstü Evleri" ismiyle bir proje hazırlattı. Ancak inşaat ruhsatında sorun çıkınca Üstay, inşaatı tamamlanamayan villayı Aksoy'a sattı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, inşaatın koruluk alanda kaldığını belirterek 1981'de yıkılmasına karar verdi. Boğaziçi öngörünüm alanında bulunan ve inşaat ruhsatı bulunmayan villa için yıkım kararı çıktı. Show TV ile batık İktisat Bankası'nın eski sahibi Aksoy da tapuda Sarıyer'de kayıtlı...