02 / 05 / 2024

FerYapı Parima nerede

FerYapı Parima nerede

iTower ve Premier Kampüs Ofis gibi ofis projeleriyle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı, ticaretin işlek merkezlerinden Merter’de, E-5 karayolunun üzerinde yeni bir projeye imza atıyor

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Fer Yapı Parima'da yeni yıla özel kampanya!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, şimdi de yeni yıla yeni ofisle girmek isteyenler için Kasım 2015'te teslimlerine başlanan projesi Parima'yı; dekorasyonlu ve taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanyayla sunuyor.

FerYapı yeni evleneceklere düğün hediye ediyor!

Bugüne kadar; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerini hayata geçiren FerYapı’, şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün’ hediye ediyor.

Fer Yapı Parima Merter nerede?

Ödeme planı kapsamında 50 ay vade fırsatı sunan Parima Merter Ofisleri 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Fer Yapı Parima Merter nerede?

Fer Yapı Parima nerede?

15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Fer Yapı Parima projesinin 2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor. Merter Parima Eylül’de teslim edilecek. Peki Fer Yapı Parima nerede?

Merter Parima Ofisleri nerede?

Parima Merter ödeme planı kapsamında 50 ay vade yapılıyor. Fer Yapı imzası ile inşa edilen proje 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Merter Parima Ofisleri nerede?

FerYapı 3 projesinde teslimlere başlıyor!

Şirketin Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis projeleri için geri sayım başladı. n FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, FerYapı'nın teslimlerini 2015 yılı sonuna kadar tamamlamış olacağını söyledi..

FerYapı 3 projesini teslim etmeye hazırlanıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen lstWest ve Şişli'de ofis hizmeti vermeye başlayan iTower'ı teslim eden FerYapı, şimdi de 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor.

Proje arsası kalmadı, FerYapı kentsel dönüşüme yöneldi!

FerYapı, devam eden Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis projelerini yıl sonuna kadar teslim edecek. Şirket daha sonra kentsel dönüşüm projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.

Merter Parima projesinde 390 bin TL'ye ofis!

MERTER'DE E5 üzerindeki konumlanan FerYapı'nın ofis projesi Parima, yeni kampanyasında kolay ödemeli ofis sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede fiyatlar 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Parima'da kolay ödemeli ofis kampanyası!

İstanbul Merter'de FerYapı tarafından hayata geçirilen ofis projesi Parima'da kolay ödemeli ofis sahibi olma kampanyası başlatıldı. Parima'da ofislerin peşin satış fiyatı ise 390 bin liradan başlıyor.

Parima Ofis'te fiyatlar 390 bin liradan başlıyor!

FerYapı tarafından hayata geçirilen Merter'de E-5 üzerinde inşa edilen Parima Ofis'te vade farksız 50 aya varan taksitle ödeme modeli başlatıldı.

FerYapı Premier Kampüs Ofis'te 100 aylık kampanya!

FerYapı, İstanbul'un merkezi bölgelerinde geliştirdiği ofis projelerinde yeni bir kampanyaya başladı. Buna göre Premier Kampüs Ofis'te, iTowerBomonti'de ve 'Parima'da ödeme teslimden sonra başlıyor ve 100 ay vade imkânı sunuluyor.

FerYapı Parima nerede Haberi

FerYapı Parima nerede


iTower ve Premier Kampüs Ofis gibi ofis projeleriyle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı, ticaretin işlek merkezlerinden Merter’de, E-5 karayolunun üzerinde yeni bir projeye imza atıyor. Benzersiz ofis ve ev ofis konseptiyle standartları yeniden belirleyen ve merkezi lokasyonuyla yatırımcısına büyük avantajlar sunan Parima satışa çıktı. 

İstanbul Merter’de, E-5 karayolunun yanı başında yer alan Parima; Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde. Güneyinde Zeytinburnu sahili, kuzeyinde iş merkezleri ve batısında sanayi bölgesiyle Parima, İstanbul’un en değerli bölgelerinin tam ortasında, Tarihi Yarımada’nın yanıbaşında yer alıyor. İstanbul’a yapılacak 3'üncü havalimanına 35 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 5 dakika uzaklıkla olan Parima, İstanbul’dan 56 farklı ülkeye olan 4 saatlik mesafesiyle özellikle iş hayatı ve seyahatler açısından büyük avantajlar sunuyor. 

Parima’yı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği, bünyesinde...