28 / 04 / 2024

FerYapı parima ofis

FerYapı parima ofis

Nitelikli gayrimenkul projelerine imza atan ve ‘5 yılda 5 yıldız proje’yi hayata geçiren FerYapı, eşzamanlı yürüttüğü üç projesini de yıl sonuna kadar teslim etmeyi planlıyor.

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...

Premier Kampüs Ofis projesinde bahar kampanyası!

FerYapı güvencesiyle Türkiye’nin ilk yatay kampüs ofis mimarisiyle Kağıthane’de hayata geçirilen 'Premier Kampüs Ofis’ baharı yeni kampanyasıyla karşılıyor. Proje 58 bin 120 metrekare ofis alanı ve 4 bin metrekare ticari alana sahip.

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları!

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları 465 bin liradan başlıyor. Fer Yapı'nın Merter - Cevizlibağ aksında inşa ettiği Parima projesinde 223 adet bağımsız ünite yer alıyor...

Premier Kampüs Ofis, doğru yatırımın adresi!

Geleceğin binalarını inşa eden FerYapı, şimdi de kampüs ofis kavramının Türkiye’deki ilk örneğini, doğru yatırımın adresi Kağıthane’de hayata geçiriyor. Proje karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Fer Yapı Parima'da yeni yıla özel kampanya!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, şimdi de yeni yıla yeni ofisle girmek isteyenler için Kasım 2015'te teslimlerine başlanan projesi Parima'yı; dekorasyonlu ve taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanyayla sunuyor.

Premir Kampüs Ofis'te teslimler Şubat ayında!

FerYapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçen 'Premier Kampüs Ofis'te teslimler şubat ayında yapılacak. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan proje akıllı ve çevreci konsepti ile dikkat çekiyor.

Fer Yapı'dan Evlenecek çiftlere kampanya!

Bugüne kadar; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerini hayata geçiren FerYapı’, şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün’ hediye ediyor.

FerYapı yeni evleneceklere düğün hediye ediyor!

Bugüne kadar; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerini hayata geçiren FerYapı’, şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün’ hediye ediyor.

Premier Kampüs Ofis'te kiralama süreci devam ediyor!

FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmalarda son asamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

Parima Merter lokasyon bilgisi!

Ofis alanlarının 45 metrekareden başladığı proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Parima Merter lokasyon bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Merter Parima satılık ofis!

Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de hayata geçiriliyor. Merter Parima satılık ofis alanları 45 metrekare alandan başlangıç gösteriyor.

Parima Residence Merter fiyat!

Parima Merter Residence fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Parima Merter projesi 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

FerYapı parima ofis Haberi

FerYapı parima ofis

Kurulduğu 2010 yılından bu yana ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, devam eden projeleri için 2015’i teslim yılı olarak ilan etti. İstanbul’un en işlek lokasyonlarından biri olan Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen İstWest ve Şişli’de ofis hizmeti vermeye başlayan iTower’ı teslim eden FerYapı, şimdi de eş zamanlı yürüttüğü ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve kiralamaların başladığı ‘Premier Kampüs Ofis’i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. 


‘5 yılda 5 yıldız proje’yi hayata geçiren Fer Yapı’nın teslimlerini 2015 yılı sonuna kadar tamamlamış olacağını söyleyen FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, projelere ilişkin şu bilgileri verdi:

“Ofis konseptinin standartlarını yeniden belirleyen Premier Kampüs Ofis, son teknoloji ürünleri bünyesinde barındıran bir proje. Premier Kampüs Ofis’te akıllı...