02 / 05 / 2024

FerYapı Parima projesi

FerYapı Parima projesi

iTower ve Premier Kampüs Ofis gibi ofis projeleriyle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı, ticaretin işlek merkezlerinden Merter’de, E-5 karayolunun üzerinde yeni bir projeye imza atıyor

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Fer Yapı Parima'da yeni yıla özel kampanya!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, şimdi de yeni yıla yeni ofisle girmek isteyenler için Kasım 2015'te teslimlerine başlanan projesi Parima'yı; dekorasyonlu ve taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanyayla sunuyor.

FerYapı yeni evleneceklere düğün hediye ediyor!

Bugüne kadar; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerini hayata geçiren FerYapı’, şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün’ hediye ediyor.

Merter Parima iletişim bilgileri!

Merter Parima iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Parima Merter projesi Fer Yapı tarafından 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Fer Yapı Parima teslim tarihi!

Fer Yapı Parima teslim tarihi 2015 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde hayata geçirilen Parima Merter projesi Fer Yapı imzasıyla yükseliyor.

Parima Residence Merter fiyat!

Parima Merter Residence fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Parima Merter projesi 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Parima Merter satılık!

Parima Merter satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fer Yapı Parima Merter projesi Fer Yapı tarafından Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Parima Merter ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Fer Yapı Parima projesi Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Peki Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Merter Parima fiyat listesi!

Fer yapı tarafından hayata geçirilen Merter Parima Residence projesi Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Merter Parima fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Merter Parima iletişim!

Merter Parima iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Eylül ayında teslimlerin başlayacağı Parima Merter projesi Fer Yapı imzasıyla inşa ediliyor.

Parima Merter iletişim!

Parima Merter iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Eylül ayında teslim edilecek olan Parima projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçiriliyor.

Tarifi en kolay ofis binası: Parima!

" Tarifi en kolay ofis binası: Parima " sloganıyla tanıtılan Merter Parima projesi 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek. Merter Parima projesinin 2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor.

FerYapı 3 projesinde teslimlere başlıyor!

Şirketin Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis projeleri için geri sayım başladı. n FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, FerYapı'nın teslimlerini 2015 yılı sonuna kadar tamamlamış olacağını söyledi..

FerYapı Parima projesi Haberi

FerYapı Parima projesi


iTower ve Premier Kampüs Ofis gibi ofis projeleriyle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı, ticaretin işlek merkezlerinden Merter’de, E-5 karayolunun üzerinde yeni bir projeye imza atıyor. Benzersiz ofis ve ev ofis konseptiyle standartları yeniden belirleyen ve merkezi lokasyonuyla yatırımcısına büyük avantajlar sunan Parima satışa çıktı. 

İstanbul Merter’de, E-5 karayolunun yanı başında yer alan Parima; Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde. Güneyinde Zeytinburnu sahili, kuzeyinde iş merkezleri ve batısında sanayi bölgesiyle Parima, İstanbul’un en değerli bölgelerinin tam ortasında, Tarihi Yarımada’nın yanıbaşında yer alıyor. İstanbul’a yapılacak 3'üncü havalimanına 35 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 5 dakika uzaklıkla olan Parima, İstanbul’dan 56 farklı ülkeye olan 4 saatlik mesafesiyle özellikle iş hayatı ve seyahatler açısından büyük avantajlar sunuyor. 

Parima’yı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği, bünyesinde...