19 / 05 / 2024

Fethi Hinginar özgeçmiş

Fethi Hinginar özgeçmiş

Türk Ytong’ Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar kimdir? Fethi Hinginar bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fethi Hinginar, ne zamandan beri Türk Ytong’ Yönetim Kurulu Başkanı?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar tarafından kuruldu.

Sanayide yeşil dönüşüm OSB'lerle başlayacak!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Yeşil Mutabakat’la ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çevreye duyarlı üretim altyapısının oluşturulması, akıllı ve çevreci üretim modeline geçişte OSB’ler öncü bir role sahip. Yeşil OSB konseptini benimseyen pilot OSB’leri görmeye başladık" dedi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Depremin zararını azaltmanın yolu yapı güvenliği ve bilinçlenme!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, depremin Türkiye’nin en önemli gerçeği olarak kabul edildiğini dile getirerek, deprem zararını azaltmanın yolunun yapı güvenliği ve bilinçlenme olduğunu söyledi.

Doğru malzeme seçimi binalarda deprem zararını azaltıyor!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, "Bir bina depremde, toplam ağırlığının yaklaşık yüzde 40’ı kadar bir yatay deprem yüküne maruz kalır. Bu binayı daha hafif malzemelerle inşa ederek 700 ton ağırlığında yaparsanız, deprem yükünü 280 ton’a kadar düşürmüş olursunuz" dedi...

Türkiye, Ytong üretiminde dünya lideri konumunda!

"İnsan ulaştığı bir hedefi bir diğer hedefe ulaşmak için basamak olarak kullanmalı" diyen Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, kendisi için prensip haline getirdiği bu anlayışı Dilovası'ndaki fabrikayı gezerken bize bir dipnot olarak aktarıyor...

Fethi Hinginar: Liderliğimizi pekiştireceğiz!

Türk Ytong Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar, “Liderliğimizi 2018 Eylül’ünde, 50 milyon euro yatırımla, Kocaeli Dilovası’nda devreye alacağımız yeni üretim tesisimizle pekiştireceğiz. Ar-Ge yatırımları önümüzdeki dönemde de işletme stratejilerimizde önemli bir yere sahip olacak” diyor.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Fethi Hinginar: Türkiye'de 5 milyon obez bina var!

Türkiye'de deprem riski taşıyan 7 milyon bina var. Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Sağlıksız yapılan bir bina ne kadar ağır olursa, o kadar yüksek oranda yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalır." dedi.

İnşaat sektörü 2017'de yüzde 6 büyüyecek!

İMSAD Başkanı F. Fethi Hinginar : 'Şu an Türkiye inşaat malzemeleri sektörü olarak dünyadaki tüm yapı malzemelerini Türkiye'de iyi üretebilir konumdayız' diyor.

Fethi Hinginar özgeçmiş Haberi

Fethi Hinginar özgeçmiş

Fethi Hinginar kimdir?

1946 yılında İstanbul’da doğan F. Fethi Hinginar, Sultanahmet Ticaret Lisesi ve daha sonra İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden 1968 yılında mezun oldu. 1970-79 yılları arasında Türk Philips Tic. A.Ş.’de değişik kademelerde görev aldı.  


Bu tarihten sonra Türk Ytong’da Mali ve İdari işler Müdürü ve 1990 yılından 2004 yılına kadar Genel Müdür, 2004 – 2012 yılları arasında ise Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi olarak görev yaptı.


24 Nisan 2012’deki Genel Kurul’da Türk Ytong’da Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Hinginar, aynı zamanda Gaziantep Ytong A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi ve Evren Zincir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekilidir.


Milli Prodüktivite Merkezi tarafından 1993 yılının başarılı 6 İşadamından biri seçilen F. Fethi Hinginar, 1997 yılında da Genç Yönetici ve İşadamları Derneği “GYİAD” tarafından seçilen...