11 / 05 / 2024

Fethi Sakoşar

Fethi Sakoşar

MFG Zemin Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fethi Sakoşar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu

Başkentte Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel dev proje: Cumhuriyet Akademisi geliyor!

Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’na özel Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Cumhuriyet Akademisi projesini Ankara'ya kazandırdı.

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Ankara Yenimahalle Yapı Kooperatifi’nde tapu sevinci!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yapı Marketçileri Toplu İş yeri Yapı Kooperatifi üyelerine tapularını teslim etti.

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Yenimahalle Eylül ayında tesislerine kavuşuyor!

Örnek projelerle Yenimahalle’yi her geçen gün gelişen bir ilçe haline getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, inşaatları devam eden yatırımları inceledi. 

Ankara Yenimahalle'de gecekondu tarihe gömülecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yamaçevler Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi. Bu projeyle ilçemizde gecekonduyu tarihe gömüyoruz. Yenimahalleliye yakışır, kaliteli, sosyal donatı alanlarıyla tercih edilen bir semt yaratmak amacıyla harekete geçtik." dedi...

Yenimahalle'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'yi kültürü, sanatı ve yaşam alanlarıyla yaşayan bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti. 

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yamaçevler'de başlayan dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Yamaçevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Yamaçevler’de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte gecekondu bölgesine gelerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, yıkım çalışmalarına başlandı.

Yenimahalle İvedik Köy Konağı hizmete açıldı!

Yenimahalle İvedik Köy Konağı vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa; Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı.

Ustalık Sınavı ve Ustalık Belgelendirme Protokolü imzalandı!

Ankara Yenimahalle'de İMKON ve Yenimahalle Belediyesi tarafından “Ustalık Sınavı ve Ustalık Belgelendirme Protokolü” imzalandı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, toplantıda konuşma yaptı.

Fethi Sakoşar Haberi

Fethi Sakoşar

MFG Zemin Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fethi Sakoşar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. MFG Zemin Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


MFG Zemin Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi, Osmangazi Caddesi, Güney Konakları, B Blok, Kat:1...