29 / 04 / 2024

Yenimahalle Eylül ayında tesislerine kavuşuyor!

Yenimahalle Eylül ayında tesislerine kavuşuyor!

Örnek projelerle Yenimahalle’yi her geçen gün gelişen bir ilçe haline getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, inşaatları devam eden yatırımları inceledi. 



İlçeye kazandırdığı tam donanımlı spor tesisleri, olimpik yüzme havuzları ve kültür merkezleri ile adından söz ettiren Başkan Yaşar’ın ilk durağı Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi oldu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Ulusal ve uluslararası müsabakalara da ev sahipliği yapacak Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte spor merkezinin her bölmesini karış karış gezen Yaşar, inşaatın son durumu hakkında bürokratlarından bilgi aldı.

Yunus Emre Mahallesi’nde 6 bin 270metrekarelik alan üzerine, 14 bin 850 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen tesis, 3 bin seyirci kapasiteli olacak ve içerisinde olimpik basketbol, hentbol, voleybol, fitness, dövüş, yoga, pilates, antrenman salonları, soyunma odaları, kulüp odaları, basın locaları, çocuk oyun alanı ve 104 araçlık kapalı otoparkı ile Yenimahallelilere hizmet verecek.


Geri Dön