27 / 04 / 2024

Fethiye Belediyesi yat çekek yeri ihalesi

Fethiye Belediyesi yat çekek yeri ihalesi

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki Yat Çekek Yeri'ni 10 yıl süre ile kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Nisan'da yapılacak..

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Fethiye Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye'de yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Fethiye'de 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Fethiye Belediyesi, Muğla ili, Fethiye ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi 261 ada 16 parselde yer alan iş yerini 10 yıl süre ile 36 milyon TL'ye kiraya veriyor...

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları masaya yatırılacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu yarın saat 10.00’da yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları da masaya yatırılacak.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Muğla'da kaçak istinat duvarı iş makinesiyle yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesi, Gökçeovacık Mahallesi’nde kaçak olduğu belirlenen istinat duvarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

Sincan Belediyesi'nden yatırım atağı!

Sincan Belediyesi, yaklaşık 150 milyon TL'lik yatırımları ve borçsuz bütçesiyle diğer belediyelere örnek teşkil ediyor. Kurumlardan borç almayan belediye, yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor...

İlber Ortaylı: Ev almayın zeytinlik alın!

Fethiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Likya etkinliklerin konuşan Prof. Dr. İlber Ortaylı, ''Arkadaşlar ev almaktansa; 1 dönüm, 5 dönüm, 50 dönüm zeytinlik alın. Vatanı ancak bununla kurtarırsınız” dedi.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni arsa fırsatları!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Şeker Mahallesi, Pervane Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi’ndeki ticaret ve konut alanı arsaları satışa çıkardı.

Fethiye Belediyesi yat çekek yeri ihalesi Haberi

Fethiye Belediyesi yat çekek yeri ihalesi

Fethiye Belediye Başkanlığı Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiide yer alan toplam 8 bin 705,47 metrekare olan ve kullanım niteliği Yat Çekek Yeri olarak belirlenen taşınmazı 10 yıl süre ile kiraya veriyor. İhale 24 Nisan 2018 tarihinde Salı günü saat 14.00’de Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde yapılacak.

TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR

Fethiye Belediye Başkanlığından:

1 - Fethiye Belediyesinin hüküm ve tasarrufu altında bulunan İlçemiz Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkii, 21 pafta 628 parseldeki 5026,46 m2, 29 pafta 1963 parseldeki 3679,01 m2 olmak üzere toplam 8705,47 m2 olan ve kullanım niteliği Yat Çekek Yeri olarak belirlenen taşınmaz 10 yıl süre ile kiralanmak üzere, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesinin (a) bendi gereğince kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir.

2 - İhale 24.04.2018 tarihinde Salı günü saat 14.00’de...