09 / 05 / 2024

Fethiye Sahilleri

Fethiye Sahilleri

Ege sahillerinde sahiller dolmaya başladı. Hava sıcaklığının 33 derece ölçüldüğü Fethiye'de turistler sahilleri doldurdu

Fethiye'de yol çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor!

6 ay gibi kısa bir sürede 25 milyon 500 TL borç ödeyerek nefes alan Fethiye Belediyesi, kaldığı yerden devam ediyor. İlçenin neredeyse her bölgesinde asfalt ve parke çalışmaları başladı.

Fethiye Salhan Apart Inn Hotel icradan 3.4 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla İli, Fethiye İlçesi'nde bulunan Salhan Apart Inn Hotel Fethiye 2. İcra Dairesi tarafından 14 Ağustos günü 09:30 ile 09:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Bursa'da Işıktepe ve Fethiye arası kavşak yapılacak!

Mudanya yolu ile İzmir yolunu birbirine bağlayan trafik yüklerinin her geçen gün arttığı Ata Bulvarı’ndaki trafik sorunu Işıktepe ve Fethiye Mahalleleri arasında yapılacak kavşakla son bulacak.

Fethiye Patlangıç imar planı değişikliği askıya çıktı!

Muğla Fethiye ilçesi Patlangıç Mahallesi, "Sosyal-Kültürel Tesis Alanı (Yurt Alanı)" amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

Fethiye'de yabancılara e-ikamet anlatıldı!

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Fethiye'de yaşayan Yabancı uyruklu vatandaşlara yönelik olarak eİkamet konusunda İç İşleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce bilgilendirmelerde bulunuldu.

Fethiye Otelciler Birliği Derneği yeni yönetimini belirledi!

Fethiye Otelciler Birliği Derneği’nin (FETOB) 10. olağan genel kurulu Ölüdeniz’de yapıldı. Genel kurulda 156 üyesi bulunan FETOB yeni yönetimini belirledi..

Fethiye'de icradan 3.1 milyon TL'ye satılık otel!

Fethiye 1. İcra Dairesi, Fethiye'nin Günlükbaşı Mahallesi'nde bulunan otel binası ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu otelin toplam bedeli 3 milyon 132 bin 800 TL olarak belirlendi.

Fethiye Kruvaziyer Limanı nereye inşa edilecek?

MUĞLA Fethiye'de yapılması planlanan kruvaziyer limanın yeri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’dan yetkililerin katıldığı incelemenin ardından belirlendi. Liman için karayolları 131’inci Şube Şefliği önü ve Koca Çalış Plajı uygun görüldü..

Fethiye'de Kruvaziyer İskelesi Projesi'ne yeşil ışık yakıldı!

Kruvaziyer turizmden nasibini almak isteyen Fethiye yıllardır projenin hayata geçirilmesini beklerken FTSO'nun GEKA projesiyle yaptırdığı analiz sonrası bakanlık projeye yeşil ışık yakınca limanın hangi noktasında yapılacağı konusunda yerinde tespit gerçe

Fethiye'de cadde ve sokaklar yenilendi!

Fethiye Belediyesi temizlik işleri personeli cadde ve sokakları yıkıyor. 2015 turizm sezonu öncesi baştan aşağı yıkanan şehirde vatandaşlar durumdan oldukça memnun oldu.

Bursa Karacabey sahilleri turizme kazandırılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa sahillerini bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip turizme kazandırılacak..

FTSO'dan Fethiye imar planı açıklaması!

Fethiye, yaklaşık 3 aydır imar konusunda ciddi bir sorun yaşıyordu. 12 Ocak 2015 tarihinde Revize edilen 1/1000 ölçekli uygulama imar plan notlarının uygulanmasından kaynaklanan sorun Fethiye'de inşaat sektörünü 3 ay durma noktasına getirdi.

Fethiye Kesikkapı imar planı değişikliği askıda!

Muğla Fethiye ilçesi Kesikkapı Mahallesi, Yazla mevkii 351 ada, 342 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Fethiye Sahilleri Haberi

Fethiye Sahilleri

Hava sıcaklığının 33 derece ölçüldüğü Fethiye'de, vatandaşlar sahillere akın etti. AA muhabirinin, Fethiye Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerden aldığı bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 33, deniz suyu sıcaklığı 22 derece ölçüldü. Nem oranı ise yüzde 77'ye kadar çıktı. 


     Tatillerini Fethiye'de geçiren yerli ve yabancı turistler, Ölüdeniz beldesindeki Belceğiz ve Çalış plajlarında güneşlenip denize girdi. Bazı turistler ise sahildeki kafelerde dinlenip, kitap okumayı tercih etti. 


     Macera tutkunu turistler ise bin 900 metre rakımlı Babadağ'dan yamaç paraşütüyle atlayarak heyecan dolu anlar yaşadı. Paraşütçülerin Belceğiz Plajı'na inişlerini de plajda güneşlenen turistler ilgiyle izledi. Yetkililer, ilçede hava sıcaklığının hafta sonuna kadar 30 derecenin üzerinde olacağı...