04 / 05 / 2024

fethiye teleferik projesi

fethiye teleferik projesi

Babadağ mesire yeri ve hava sporları merkezinin teleferik ve telesiyej hatları dahil günübirlik ve sosyal tesislerinin yapım ve işletilmesi işi ihale için tarih açıklandı.Babadağ teleferik ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı!

FABAY Life tarafından Fethiye'de inşa edilen Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı. Peki FABAY Kızılada nerede? Hangi konut tipleri var? İşte FABAY Kızılada projesi ile ilgili ayrıntılar...

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Muğla Fethiye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Fethiye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Fethiye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Fethiye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Fethiye sosyal konut projesi

Muğla Fethiye’de tam tamına 225 ucuz konut! Ucuza ev almak isteyenlere güzel haber

2023 yılı girene kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmesi hedefler arasında bulunduran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı beklenen Muğla Fethiye Projesi’nin detaylarını paylaştı. İşte detaylar…

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kartepe Teleferik Hattı 2023'te tamamlanacak!

Kocaeli'de büyük sevinç yaratan Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin, 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Fethiye’ye hafif raylı sistem projesi geliyor!

Fethiye’ye hafif raylı sistem projesi geliyor. Fizibilite çalışmaları başlayacak..

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

İzmit’e teleferik müjdesi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre yapılamayan İzmit Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısında teleferik projesi masaya yatırıldı...

fethiye teleferik projesi Haberi

fethiye teleferik projesi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na ait Fethiye Güç Birliği Şirketi tarafından ihaleye çıkarılacak olan teleferik projesinde mutlu sona gelindi.  Fethiye-Göcek özel Çevre Koruma Bölgesi sınırları içerisinde bulunan Babadağ mesire yeri ve hava sporları merkezinin teleferik ve telesiyej hatları dahil günübirlik ve sosyal tesislerinin yapım ve işletilmesi işi ihale için tarih açıklandı.


Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırları içerisinde bulunan ve Muğla özel Çevre Koruma Bölge Müdürlüğü ‘ nün faaliyet alanında kalan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce 20.10.2005 tarihinde onaylanan Babadağ Mesire Yeri Gelişme Planına ve 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planına uygun olarak geliştirilen 28.07.2016 tarihinde onaylanan Babadağ B Tipi Mesire yeri 2. Revize Gelişme Planı ve Plan Raporu ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 1 nın 06.12.2016 tarih ve...