21 / 05 / 2024

Fethiye turizm projeleri

Fethiye turizm projeleri

Babadağ'da 1.200 metre rakımlı atlayış pistinin hazırlanması ve de pistin yanından geçen orman yangın yolunun hizmete girmesiyle 12 ay yamaç paraşütü uçuşunun yolu açıldı.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Fethiye'de 17.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Fethiye'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Barut Otelleri Fethiye'deki ikinci otelini 2019'da açacak!

47 yıldan beri turizm sektröünde faaliyet gösteren Barut Otelleri, yatımlarına hız verdi. Şirket,  Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. 

Muğla Fethiye'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Fethiye İlçesi, İnlice Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı niteliğindeki arsa 8 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Oğlakçı Turizm'den Fethiye'ye 5 yıldızlı otel!

Oğlakçı Turizm, 9 milyon TL yatırım bedeli ile 5 yıldızlı Lykia Botanika Beach & Fun Club Oteli Muğla Fethiye'de hayata geçiriyor..

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Fethiye'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık turizm tesis alanı!

Fethiye 1. İcra Dairesi, Muğla Fethiye'de 2 arsayı 14 milyon 461 bin 600 TL'ye satışa çıkardı. Turizm Tesis Alanı imarlı arsaların ihalesi 4 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Fethiye'de icradan 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Fethiye 2. İcra Dairesi, Fehiye Göcek Mahallesi'nde bulunan turizm tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 259 bin 350 TL olarak belirlendi.

Fethiye turizm projeleri Haberi

Fethiye turizm projeleri

FTSO tarafından hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle gerçekleştirilen çalışma kapsamında daha rahat ve konforlu bir ulaşım sağlanması amacıyla Babadağ zirveye çıkan yolun 4 km'sine daha parke döşendi. 


Kısa süren turizm sezonunun ardından genç işsiz sayısının büyük artış gösterdiği, ekonomik hayatın duraksadığı, sosyal hayatın sıkıntılı bir döneme girdiği Fethiye'de, turizm sezonunun uzatılması amacıyla yürüyüş ve bisiklet yollarını bir turizm ürünü olarak kazandıran FTSO, şimdi de 12 ay yamaç paraşütü uçuşlarını sağlayacak olan 1.200 metre Fethiye'de 12 ay turizmin yolu açıldı rakımlı yamaç paraşütü atlayış pistini hizmete soktu. 


1.200 rakımlı bulut altı diye tabir edilen atlayış pisti, Babadağ zirvenin bulutlandığı ve kış aylarında zirveye ulaşımın yapılamadığı dönemlerde hizmet verecek. 


Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan Rotamız Babadağ Projesi, kısa adı...