02 / 05 / 2024

Fethullah Gülen alacakları

Fethullah Gülen alacakları

Ankara 18. Asliye Hukuk Mahkemesi, Fethullah Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in telif haklarından doğmuş alacakları ve tüm mal varlığı üzerine ihtiyati tedbir kararı uygulanmasına hükmetti.

Uzman isim uyardı! Depreme karşı sadece DASK değil, tüm varlıklara sigorta yaptırılması gerekir!

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen depreme karşı vatandaşların, DASK yaptırmasının yanı sıra tüm varlıklarını sigorta kapsamına almasının önemini vurguladı.

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı bayram ikramiye takvimi belli oldu! O tarihte 2 bin TL hesabınızda olacak!

Emekli bayram ikramiyeleri milyonlarca vatandaş tarafından heyecanla bekleniyor. Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala emekliler bayram ikramiyelerini hangi gün alacaklarını araştırıyor. İşte SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı bayram ikramiye takvimi!

2023'ün en ucuzu! Araç alacakların yeni gözdesi belli oldu: 16 Mart 2023 fiyat listesi...

2023 yılı ile birlikte araç fiyatlarına yapılan zamlar araç alacakları kara kara düşündürüyor. Mart ayı itibarıyla araç fiyatları rakamları güncelliyor. Sürücüler hem fiyatıyla hem de görüntüsüyle bu araca tercih edecek. 16 Mart 2023 Fiat Fiorino fiyat listesi...

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Gümüş fiyatları darmaduman oldu! Gümüş alacaklar acil baksın! İslam Memiş rakam verdi!

Gümüş fiyatları bu hafta sert düştü. Bugün de gümüş fiyatları aşağı yönlü hareket ederek resimden darmaduman oldu! Gümüş alacaklar hemen baksın! İslam Memiş rakam verdi.

Altın Kahini İslam Memiş altında son fırsat için tarih verdi! Altın alacaklar çabuk bakın! Görenler küçük dilini yutacak

Altın fiyatları ani iniş çıkışlar sergilemeye devam ediyor. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının nasıl olacağını araştırıyor. Altın Kahini İslam Memiş altında son fırsat için tarih verdi! Altın alacaklar çabuk bakın! Görenler küçük dilini yutacak!

2.5 milyon kişiyi ilgilendiriyor! EYT'lilere promosyon...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamalarına göre, EYT'liler ilk maaşlarını 1 Mart günü alacaklar. Bankalar da bu açıklamanın ardından EYT'liler için promosyon tekliflerini duyurdu. İşte detaylar...

EYT’lilere promosyon yarışı başladı! Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte, bankaların promosyon ücretleri!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'lilerin ilk maaşlarını 1 Mart günü alacaklarını açıklarken, bankalar da şimdiden emeklilere yönelik promosyon yarışına başladı.

''Bana göre gram altın hala iyi'' diyen ünlü ekonomist altın alacakları uyardı! Harekete geçin...

Ekonomist Hatice Kolçak altın alacaklar için ''Bana göre gram altın hala iyi'' diyerek uyarıda bulundu ve gram altın seviyesinin ne kadar olacağını açıkladı...

Emekliler dikkat! Bankalar para dağıtıyor! Bu rekor promosyonu gören gözlerine inanamıyor! Hemen 7.500 TL alabilirsiniz

Geçtiğimiz ay aldıkları zamlarla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Emeklilere son dakika Ağustos müjdesi! Bu rekor promosyonu duyan kulaklarına inanamıyor! Hemen 7.500 lira alabilirsiniz!

Temmuz ayı zamlarıyla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir müjde daha geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Fethullah Gülen alacakları Haberi

Fethullah Gülen alacakları

Ankara 18. Asliye Hukuk Mahkemesi, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in telif haklarından doğmuş alacakları ve tüm mal varlığı üzerine ihtiyati tedbir kararı uygulanmasına hükmetti.


Ankara 18. Asliye Hukuk Mahkemesi, Ankara Büyükşehir Belediyesince, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi dolayısıyla uğradığı zararın giderilmesi talebiyle terör örgütü elebaşı Gülen aleyhine açılan davayı ele aldı.


YAYINEVLERİNDEKİ TELİF HAKLARI...

Belediyenin avukatı Fatih Erdöl'ün dava dilekçesine eklediği belgeler ile basında çıkan görüntüleri değerlendiren mahkeme, belediyenin uğradığı zararın boyutu, davalının yurt dışında oluşu, mevcut durumda meydana gelecek bir değişme halinde hakkın elde edilmesinin imkansız hale gelmesinden endişe edilmesini de göz önüne alarak, davalı Fethullah Gülen'in ülke genelindeki yayınevlerinde telif haklarından doğmuş alacaklarına ve tüm şahsi mal varlığı üzerine, dava sonuçlanıncaya kadar ihtiyati tedbir konulmasını kararlaştırdı.


Davacının kurum olması dolayısıyla teminat...