29 / 04 / 2024

Fethullah Gülen taşınıyor mu

Fethullah Gülen taşınıyor mu

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen üzerindeki baskılara daha fazla dayanamadı. Gülen'in Gülen’in Pensilvanya’daki malikanesinden Virginia’ya taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.

Tüm detaylar belli oldu! İstanbul’un o ilçesi işte tam buraya taşınıyor!

yıkımlara neden olan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’da ilk güvenli bölgeye taşınmalar başlıyor…

Herkes akın akın buralara taşınıyor! İşte İstanbul’un en güvenli ilçeleri!

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 11 ili vuran asrın depremleri sonrası Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul’da yaşayanlar da da büyük tedirginlik baş gösterirken, megakentin en güvenli ilçeleri de peş peşe açıklandı.

Uber tamamen ücretsiz oldu! Deprem yardım malzemeleri Uber araçlarıyla ücretsiz taşınıyor!

Güneydoğu Anadolu bölgesinde on binlerce binanın yıkıldığı depremin ardından çok sayıda özel şirket yardım çalışmaları yürütüyor. İstanbul'da hizmet veren Uber, belirlenen tarih ve saatlerde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yardım malzemelerini ücretsiz taşıyacağını duyurdu. İşte Uber'in ücretsiz

Kira artışları TBMM gündemine taşınıyor! 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, kira yükselişlerine ilişkin problemlerin ve çözüm önerilerinin tartışılması amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasını teklif edeceklerine dikkat çekti. 

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Yusufeli 7’nci kez taşınıyor! Taşınma yazın başlayacak!

Yusufeli Barajı nedeniyle sular altına gömülecek ilçede taşınma başlıyor. Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, yeni yerleşim yerine taşınma süreci ise yazın başlayacağını açıkladı.

Konut sigortasında hangi hasarlar güvenceye alınıyor?

Türkiye genelinde ortalama konut sigortası yaptırma oranı yüzde 25 olarak belirlendi. DASK yaptırmanın ortalama maliyeti 165 TL olurken, konut sigortasının ise 250-300 TL oldu. Peki konut sigortasında hangi hasarlar güvenceye alınıyor? İşte detaylar...

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Fethullah Gülen taşınıyor mu Haberi

Fethullah Gülen taşınıyor mu

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen üzerindeki baskılara daha fazla dayanamadı. Gülen'in Gülen’in Pensilvanya’daki malikanesinden Virginia’ya taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.



Star gazetesinin haberine göre FETÖ lideri Fethullah Gülen’in iadesi konusunda Türkiye’den ABD’ye yapılan tam saha pres etkisini gösterdi. FETÖ elebaşı Gülen’in Pensilvanya’daki malikanesinden Virginia’ya taşınmaya hazırlandığı öğrenildi. Dışişleri “ABD zaman kazanmak ve orta yol bulmaya çabalıyor” dedi. 


FETÖ’nün elebaşı Fethullah Gülen’in iadesi konusunda Türkiye’den ABD’ye yapılan tam saha pres etkisini gösterdi. Edinilen bilgiye göre,  örgütünü Pensilvanya’daki malikanesinden yöneten Gülen, Türkiye’den gelen baskılar karşısında, ABD’de yer değiştirme hazırlığı içine girdi. ABD makamlarına, “Üçüncü bir ülkeye kaçabilir” uyarısında bulunan Türkiye’nin bu baskıları karşısında ilk etapta ülke içinde yer değiştirme hazırlığına başlayan Gülen’in gideceği yer olarak da, vakıf ve dernekleriyle yoğun örgütlenmeye sahip olduğu Washington yakınlarındaki...