21 / 05 / 2024

FETÖ otel el koyma

FETÖ otel el koyma

FETÖ mağduru Varan Turizm’in eski ortağı, Varuna otellerinin sahibi Pekuysal, “Yargıdaki uzantılarıyla 4 otelime el koydular. Daha sonra silaha sarıldılar. Bir bacağımı kaybettim” dedi.

İnşaatı 30 yıldır tamamlanamayan otele Alman bankası el koydu!

1991'de Ankara'da inşa edilmeye başlanan fakat kredi borcu nedeniyle yarım kalan 35 katlı otel ve alışveriş merkezinin inşaatına kredi sağlayan Alman bankası el koydu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Turizm sektörü zorda! Binlerce otel satılık!

Turizm sektörü, içinde olduğu krizde Kovid-19 ile iyice zora girdi. Türkiye’nin her yerinde butik otelinden 5 yıldızlısına binlerce otel satışa sunuldu. Bankalarda ise ipotek karşılığı el konulan arsa, fabrika, otel gibi gayrimenkullerin sayısı sürekli çoğalıyor. 

Koronavirüste İstanbul'da mahsur kalan 855 Cezayirli otel ödemelerini yapmadan gitti!

Koronavirüs sürecinde İstanbul’da mahsur kalan 855 Cezayir vatandaşı, Cezayir’in Türkiye Büyükelçiliği’nin araya girmesiyle İstanbul’da 17 farklı otele gönderildi. Toplam 3 milyon 114 bin lira masraf oldu. 1 milyon 50 bin lira ödeme yapan elçilik geriye kalan parayı ödemeyince otel sahipleri mağdur

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile El Ho Kim, Salah A Safah Al Rubanie ve Yerin Kim tarafından kuruldu. 

FETÖ’den el konulan binalar kamu hizmetinde kullanılacak! 

FETÖ'ye ait olduğu ortaya çıkan, Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Kubbeli Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın kamu hizmetinde kullanılmasına karar verildi...

ARTIC Galataport’ta yeni otel açacak!

Turizm yatırımcıları Türkiye’ye güvendiklerini ve yatırımlarını artırmak istediklerini söyledi. ARTIC CEO’su El Sayed Galataport’ta yeni bir otel açacaklarının müjdesini verdi.

Kırmızıtaş Holding'e FETÖ'den el konuldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kırmızıtaş Holding'e el konulduğu belirtildi.

Rafet El Roman Kıbrıs'ta otel açacak!

Türk Pop Müziği'nin romantik seslerinden biri olan Rafet El Roman  ticarete adım atmaya hazırlanıyor.

FETÖ'nün Bursa'daki malikanesi'ne el konuldu!

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma kapsamında, FETÖ elebaşı için yaptırıldığı öne sürülen malikaneye el koyma tedbiri uygulandı.

Bahçeşehir Gölet'ten FETÖ çıktı!

FETÖ'nün girmediği, sızmadığı yer kalmamış. FETÖ’den mal varlığına el konulan avukat İrfan Öge'nin, Gölet bölgesini betonla katleden şirketin avukatı olduğu ortaya çıktı. 

FETÖ'ye ait 734 markaya TMSF el koydu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü: "Türk Patent ve Marka Kurumumuz, FETÖ'ye ait 734 marka, 72 tasarım ve 15 patentin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devrini gerçekleştirmiştir" şeklinde açıklama yaptı.

Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu!

Bolu'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu.

FETÖ otel el koyma Haberi

FETÖ otel el koyma

FETÖ tarafından dolandırılarak 4 oteline el konulan Varan Turizm'in eski ortaklarından ve Varuna otellerinin sahibi Süreyya Pekuysal, yeniden yargılama ile otellerine kavuşmayı beklerken bu kez de örgütün silahlı saldırısına uğradı. 2005'te mahkemeye başvurarak, yapılan dolandırıcılık nedeniyle şikâyetçi olduğunu söyleyen Pekuysal, şöyle konuştu: "Ancak paralel yargı nedeniyle tüm davaları kaybettim. Onlarca dava açtım. Bazı davaların kararları 3 ayda verildi. Ticari bir davada 3 ayda karar verilmesi neredeyse imkânsız bir durum. Ortalama 2 yılda bitecek bir dava, 3 ayda tamamlanıyor. Yargıtay süreci de hızla tamamlanınca otelim elimden alınmış oldu. Paralel yargı ile ilgili gerçekler ortaya çıkınca yeniden yasal haklarımı aramak için başvurularımı yaptım. Aleyhime karar veren tüm hakim ve savcılar FETÖ üyeliği nedeniyle ihraç edildi. Yargıda uzantıları kalmayınca bu kez silaha...