17 / 06 / 2024

fetönün Los Angelestaki okulları

fetönün Los Angelestaki okulları

Los Angeles Eğitim Kurulu, sözleşmeleri bitmek üzere olan üç FETÖ okulunun 5 yıllık sözleşme yenileme talebini reddetti

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Oscar ödüllü ünlü aktris Emma Stone, Amerika'nın Los Angeles kentinde bulunan lüks evini, aldığı fiyatın nerede ise iki katı kadar bir değerle satışa çıkardığını duyurdu. İşte haberin detayları...

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyohn 500 bin TL sermaye bedeli ile Fetın Huseyn tarafından kuruldu.

Matt Damon Los Angeles'taki evi için 17.9 milyon dolar istiyor!

Matt Damon'ın Los Angeles'ta bulunan evine herhangi bir teklif gelmeyince 216 günün ardından fiyatta 3.1 milyon dolar indirim yaptı.

15 Temmuz 1500 TL destek ödemesi hesaplara geçti mi?

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği darbe girişimi, Türk Milleti'nin direnişi ile ülke genelinde yaklaşık 22 saat içinde engellendi. 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gazilerine destek ödemeleri yapılıyor.

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Gürsel Tekin'den FETÖ'ye parsel parsel arazi verildiği iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmaları hakkında konuştu. Tekin, "Önce parayı, imarı ve ihaleleri takip etsinler. Yurt dışındaki okulları ziyaret eden siyasetçilere bakılsın" dedi...

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

Meghan Markle'ın Los Angeles'taki evi 1.8 milyon dolara satışta!

Meghan Markle'ın Prens Harry ile evlenmeden önce Los Angeles'ta yaşadığı evi satışa çıkarıldı. Ev için 1.8 milyon dolar (Yaklaşık 10 milyon TL) isteniyor...

Ankara Emniyeti'nin yeni binası pazartesi hizmete giriyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası, 15 Temmuz'da açılacak...

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Naksan Holding davasında flaş gelişme!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün para kasası olarak bilinen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Cahit ile oğlu Taner Nakıboğlu hakkında verilen karar Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi tarafından uygun bulundu.  

fetönün Los Angelestaki okulları Haberi

fetönün Los Angelestaki okulları

ABD'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu belirtilen Magnolia Sözleşmeli (Charter) Okullarına ait üç okul için Los Angeles Eğitim Kurulu, "sözleşme yenilememe" kararı verdi. Temyize gitme hakkı bulunan okullar, 1 Temmuz 2017 tarihine kadar gerekli finansal şartları sağlayamazsa temelli kapatılacak.


ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde faaliyet gösteren FETÖ bağlantılı üç Magnolia okulunun sözleşmelerinin yenilenmemesi ile ilgili karar, Los Angeles Eğitim Kurulunda 6 evet-1 çekimser oyla alındı.


2 saati aşkın bir süre salonda bulunan okul yöneticilerini ve öğrencilerini dinleyen kurul üyeleri, oylama öncesinde"okulun finansal hesap verebilirlik açısından üzerine düşeni yapmadığının" altını çizdiler.


Kurul üyeleri, okullardan istenen bazı önemli finansal belgelerin ilgili kurumlara göndermediği ya da çok geç gönderdiği ve bu durumun birden fazla kez yaşandığını belirttiler.


- 7 üyenin 6'sı "kapatılsın"...