19 / 05 / 2024

Fettah Can evi için alışveriş

Fettah Can evi için alışveriş

Ünlü şarkıcı Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu, dekorasyonunu yeni tamamladıkları evlerinin küçük eksiklerini tamamlamak için Akmerkez 'deydi.

Sibel Can'ın 'satmayacağım' dediği Miami'deki evi!

Miami'deki evini satmayacağını söyleyen Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'den fotoğraflar paylaştı. Melisa'nın annesi Sibel Can'ın Miami'deki evinde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı iddia edildi.

Mersin Tarsus'ta yeni taziye evi açıldı!

Mersin Tarsus'ta inşa edilen taziye evi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Tarsus Belediye Başkanı Şeveket Can, bugüne kadar 17 hizmetin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Fettah Can-Cansu Kurtçu çifti yeni evleri için eşya baktı!

Şarkıcı Fettah Can, kendi gibi şarkıcı olan eşi Cansu Kurtçu ile Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

Adana Çukurova'ya Kadın Sohbet evi inşa edildi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye'de bir ilk olan 'Kadın Sohbet Evi'nin tamamlandığını belirtti. Çetin, Hasan Balıkçı Parkı ile Can Çocuk Parkı'nın yenilenme çalışmalarının da son aşamaya geldiği söyledi.

İşte Sibel Can'ın Beykoz'daki evi!

SİBEL Can, Beykoz’daki müstakil evini yeniden dekore ettirdi. Evine kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu da ekleten Can, ev hayatını anlattı. Can, " Buradaki her detay benim ilgi alanım değil, özel merakım diyebilirim. " dedi.

Tarsus Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahallesi'nde yapılan Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, parolalarının sevgi olduğunu söyledi.

Robin Williams'ın Napa Vadisi'ndeki evi satıldı!

2014 yılında canına kıyan ünlü aktör Robin Williams'ın Napa Vadisi'ndeki evi sonunda satıldı. Williams'ın ölümünden üç ay önce satışa çıkardığı evi artık Fransız bir ailenin oldu. Evin yeni sahipleri bu görkemli yapı için 18.1 milyon dolar ödedi.

Huzur Mahallesi Muhtarlık Binası ve Bilgi Evi açıldı!

Huzur Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası ve Bilgi Evi, kısa sürede tamamlanarak, hizmete açıldı. Yeni binanın açılış kurdelesini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kesti. Başkan Hasan Can; ‘300’ü aşkın kalıcı eserimiz var’ dedi.

Şevket Can: Yapımı devam eden çalışmalar bir an önce bitmeli!

Ergenekon Mahallesi'nde yaptırılan Park ve spor alanı, Kırklarsırtı Mahallesi'ndeki Engelliler parkı, Yeşil Mahalle ve Gazipaşa Mahallesi'ndeki taziye evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can, çalışmaların bir an önce bitmesi için talimat verdi

Selanik Atatürk Evi Müzesi ne olacak?

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan, can simidi olarak gördüğü turizmde yeni açılımlar yaratıyor. Mouzenıdıs Group, İzmir’deki seyahat acentalarına Selanik’teki Atatürk Evi Müzesi’nde evlilik turu önerisinde bulundu. Acentalar, teklife sıcak baktı.

Tarsus'ta her mahalleye taziye evi yapılacak!

Tarsus Belediyesi öncülüğünde Barbaros Mahallesi'nde cami ve taziye evi çalışmalarına başlandı. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can projeyi yerinde inceledi.

Sibel Can'ın Miami'deki evi ihtişamıyla dikkat çekti!

Sibel Can'ın çok merak edilen Miami'deki evi, ilk kez ortaya çıktı. Ünlü sanatçının okyanus manzaralı evindeki ihtişam da yine dikkat çekti.

Fettah Can evinin dekorasyonunu değiştiriyor!

Ünlü şarkıcı Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu, dekorasyonunu yeni tamamladıkları evlerinin küçük eksiklerini tamamlamak için Akmerkez 'deydi.

Fettah Can evi için alışveriş Haberi

Fettah Can evi için alışveriş

Ünlü şarkıcı Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu, dekorasyonunu yeni tamamladıkları evlerinin küçük eksiklerini tamamlamak için Akmerkez'deydi. Fettah Can ve eşi, mağazaların yeni sezon ürünlerini de inceleyip ev alışverişinin yanında kıyafet alışverişi de yapmayı ihmal etmedi. 


Sözcü -...