28 / 04 / 2024

Fettah Tamince otelleri 2021

Fettah Tamince otelleri 2021

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Tersane İstanbul'un ilk etabı 2022'de tamamlanacak!

İstanbul Haliç’te yap – işlet – devret modeliyle inşa edilecek olan ve ihalesini Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince’nin aldığı milyar dolarlık projeyi inşa edecek şirketin yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. Projenin ilk etabının 2022'de tamamlanacağı açıklandı.

Katar Haliç'e de ortak oldu! 

Türkiye ile Katar arasında, Katar’ın İstanbul Haliç Altın Boynuz Projesi’ne yatırım yapmasına ilişkin bir anlaşma imzalandı. Fettah Tamince'nin ihalesini kazandığı projede yat limanı ve otel yatırımları yapılacak. 

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

Akfen GYO'nun otelleri sağlık personellerine tahsis edilecek!

Akfen GYO'nun geçici olarak faaliyetleri durdurulduğu otelleri koronavirüs salgınıyla ilgili olarak hastanelerde yoğun mesai yapan sağlık personeline tahsis edilecek.

Kaya Otelleri, 2020’de yatırımlarına devam edecek!

Kaya Otelleri, 2020’de Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde otel yatırımlarına devam edecek. Ayrıca dijitalleşme en önemli gündem maddeleri olacak.

Accor, Rixos için tekrar masada!

Rixos'un sahibi Fettah Tamince ile Accor Hotels yine masadaymış. Taraflar anlaşırsa Tamince'nin elindeki pay yüzde 25'e düşecek, çoğunluk hisse Accor Hotels'e geçecekmiş...

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Murat Ülker'in ve Fettah Tamince’nin çocukları Mayıs'ta evleniyor!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin çocukları dünya evine giriyor. 

Fettah Tamince otelleri 2021 Haberi

Fettah Tamince otelleri 2021

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rixos’un Mısır'da açacağı oteli kaleme aldı.

İşte Kerim Ülker'in 'Fettah Tamince, Mısır’da 4’üncü lüks otelini açıyor' başlıklı yazısı...

Türkiye ile Mısır arasında siyasi sorunlar devam etse de ticaret yaşananlardan pek etkilenmiş görünmüyor. Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos’un yaptığı yatırım bunun en dikkat çeken örneği. 2019 yılında köşemizde sizlere bir haberi duyurmuş, ilk kez DÜNYA Gazetesi’nde Rixos’un Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağı bilgisini paylaşmıştık. Fettah Tamince’nin yönettiği Rixos’un Mısır’da açacağı 3 otel, Hurghada’nın Makadi Körfezi, Magawish ve Sahl Hasheesh yerleşimlerinde olacaktı. Otellerden ilki olan Magawish’teki otelin 2020 yılına kadar açılması hedefleniyordu. Pandemi ile birlikte turizm sektöründe yaşanan olumsuz gelişmeler nedeniyle ertelenen yatırım, 15 Mart’ta müşterileriyle buluşacak.

Kızıldeniz’in Hurghada kentinde açılacak olan...