08 / 07 / 2024

fevzi çakmak yaşam alanı son durum

fevzi çakmak yaşam alanı son durum

Ünye’de çalışmaları incelemek üzere bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye'deki çalışmaları inceledi.

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 319 bin 800 metrekarelik riskli alanın imar planı revizyonu askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Riskli Alanın yaklaşık 31,98 ha kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıkarıldı.

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 10738 ada, 1 parselin Bir Kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 31.41 Ha’lık Riskli Alana (8C Bölgesi) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 31.41 ha’lık Riskli Alana (8C Bölgesi) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi, 77 ada, 1 parsele ( Plan Notu ) ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Nizip'te hayata geçirilen Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan engelli vatandaşlar için yapılan proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Pendik Fevzi Çakmak 4. Bölge 2. Etap İmar Uygulaması askıya çıktı!

Yıllardır imar sorunlarıyla gündeme gelen Fevzi Çakmak Mahallesi sınırları içindeki bölgenin kaderi kentsel dönüşüm modeliyle değişiyor.

Ünye Fevzi Çakmak Yaşam Alanı Mart'ta açılıyor!

Ünye’de çalışmaları incelemek üzere bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye'deki çalışmaları inceledi.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Ordu’da yeni sosyal yaşam alanları oluşturmak amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde başlattığı Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi’nin yapım çalışmalarına devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir ve Fevzi Çakmak imar planı askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesi Fevzi Çakmak-Kazım Karabekir Mahalleleri, Riskli Alanın 27,89 hektarlık imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Ordu Ünye'ye yeni yaşam alanı!

Ünye ilçesine yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırmak amacıyla hazırlanan Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi kapsamında ilk kazma vuruldu.

fevzi çakmak yaşam alanı son durum Haberi

fevzi çakmak yaşam alanı son durum


Ünye’de çalışmaları incelemek üzere bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’la birlikte çalışmaları inceledi.


Ünye Belediyesi’ne ait olan ve daha önce Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak kullanılan alana Başkan Çamyar seçim döneminde bir sosyal yaşam alanı projesi sözü vermişti. Bu alanı boşaltan ve Destek Hizmetleri Müdürlüğünü başka alana taşıyan Ünye Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesinde ki bu alana Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bir sosyal yaşam alanı projesi başlatmıştı.


Projede artık sona gelindi. İnşaatı büyük ölçüde tamamlanan Fevzi Çakmak Sosyal Yaşam alanı projesini incelene Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Fevzi Çakmak Mahallesinin her geçen gün daha fazla yatırım aldığını söylediler.


İncelemeler sırasında Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hasan Çalışkan, Büyükşehir Belediye...