22 / 07 / 2024

Fevzi Tan Keçecioğlu

Fevzi Tan Keçecioğlu

Alkesan İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Tan Keçecioğlu, Oytun Öztümer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi, İnci Sokak'ta kuruldu.

Bakan Uraloğlu'ndan elektrikli araç açıklaması: 2035'te her 2 araçtan biri elektrikli olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2035'te her 2 araçtan birinin elektrikli olacağını açıkladı.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Caddeist Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caddeist Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Barış Bıçak ve Bora Keçelioğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu Rumelihisarı'ndaki köşke yerleşecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ailesiyle beraber Rumeli Hisarı'nda bulunan şehitlik arazisi üzerinde inşa edilen köşke yerleşeceği iddia edildi. 

İffet Polat'tan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat yaptığı açıklamada, Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yılda 20 bin, 5 yılda 100 bin konut vadettiğini dile getiren Polat, 1,5 yılda 30 bin konut yapması gerekirken hiç yapılmadığını söyledi.

Meksa Yapı Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

Ankara’nın son yıllarda adı sıkça duyulan şirketlerinden Meksa Yapı, yoluna emin adımlarla devam ediyor. 2020 yılını iki kat büyüme ile 25 milyon TL ciroya ulaşarak kapatmayı hedefleyen Meksa Yapı’nın kurucu ortakları Mimar Melih Keşoğlu ve Yüksek Mühendis Mehmet Sancak yeni dönem planlarını anlattı

Kemerli müteahhit tanıkken borçlu oldu, tüm mal varlığına haciz konuldu!

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 2006 yılında bir müteahhidin tamamlandığı inşaata ortak olan Haşim Hasanoğlu, müteahhidin üçüncü ortakla arasında yaşanan davada tanıkken, ilerleyen süreçte borçlu oldu.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik. Asırdır çözülmemiş sorunları çözdük, bitmeyen projeleri tamamladık" dedi...

İzmir'de kereste fabrikası için arazi tahsisi iptal edildi!

İzmir’de yaşayan Levent İsmail Şentürk’ün inşaat halindeki kereste fabrikası için İTOB yöneticileri arsa tahsisinin iptal edilmesi kararını verdi. İTOB yöneticileri Mustafa Sivridağ ve Caner Keşoğlu; “Taahhütler zamanında yerine getirilmediği için karar alınmıştır.”açıklamasında bulundu.

 İTOB yöneticileri:  Arsaya el koymadık yönetmeliği uyguladık!

İzmirli Levent İsmail Şentürk’ün inşaat halindeki kereste fabrikasının arsa tahsisinin iptaliyle çıkan tartışma büyüdü. İTOB yöneticileri Mustafa Sivridağ ve Caner Keşoğlu, “Taahhütler zamanında yerine getirilmediği için karar alınmıştır” dedi...

Ekrem İmamoğlu, İBB üst yönetimini tanıttı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıttı. İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi...

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Hasanoğlu MÜSİAD Hessen'de 4 projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlediği gayrimenkul fuarına katılıyor. Şirket fuarda, 4 önemli projesinin tanıtımını yapacak.

Fevzi Tan Keçecioğlu Haberi

Fevzi Tan Keçecioğlu

Alkesan İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Tan Keçecioğlu, Oytun Öztümer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Alkesan İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her tür ve neviden inşa sektörünün gerektirdiği yapı taahhüt montaj işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Alkesan İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi, İnci Sokak,...