04 / 05 / 2024

Fevzipaşa 2. Etap TOKİ kura çekilişi

Fevzipaşa 2. Etap TOKİ kura çekilişi

Fevzipaşa 2. Etap TOKİ kura çekilişi 25 Eylül'de saat 14:00’de gerçekleştirilecek. Projede 198 adet konut bulunuyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

Mall Of İstanbul 2. Etap'ın 2022 değeri resmen açıklandı! 

Torunlar GYO tarafından Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri resmen açıklandı. Peki Mall Of İstanbul 2. Etap'ın 2022 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte merak edilen o rakam...

Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım'ın değeri belli oldu! Emlak Konut GYO resmen açıkladı! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım'ın değerlerini açıkladı. Peki Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım'ın 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap için imzaların atıldığını açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap sözleşme bedeli ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Hilal Hill 2. Etap 48 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

Bahaş Holding’in Fkg İnşaat ve Stta İnşaat ile beraber İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etap satışları başladı. Projede toplam 138 adet konut inşa edilecek.

Prata Riverside Village 2. Etap satışa çıktı!

Mimar Renzo Piano'nun tasarladığı Prata Riverside Village gayrimenkul projesinde 2. etap satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Vadi Evleri 2. Etap projesini satışa çıkardı. Projede toplam 387 adet konut yer alıyor.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 2. Etap ihalesi 9 Ağustos'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül 2. Etap projesinin ihalesini 9 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Gemlik Cihatlı'da inşa edilen 2.Etap konutları Haziran'da teslim edilecek! 

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı’da inşa edilen toplu konutların 2. Etap konutları, Haziran ayının başında hak sahiplerine teslim edilecek.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO tarafından Halkalı Millet Bahçesi’ne komşu konumda inşa edilen, Küçükçekmece Gölü ve Marmaray istasyonunun yanı başında hayata geçirilen Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap satışa çıktı. 

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2. ve 3. Etap için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa 2. Etap ve 3. Etap projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2. Etap ihalesi yarın! 

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 2. Etap 474 Adet Konut ve 63 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 2. Etap başvuruları başladı. 

Fevzipaşa 2. Etap TOKİ kura çekilişi Haberi

Fevzipaşa 2. Etap TOKİ kura çekilişi


TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa projesi 198 adet konuttan meydana geliyor. Projedeki konutlar için kura heyacanı başladı. 


Gaziantep İslahiye Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ortaklaşa hayata geçirdiği Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap kura çekilişi 25 Eylül'de gerçekleştirilecek.


Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap kura çekilişi 

Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 2. Etap Belediye Projesi'nin “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” 25 Eylül 2017 tarihinde saat 14:00’de çekilecek.


TOKİ Fevzipaşa 2. Etap kura çekilişi nerede yapılacak

Projede yer alan konutların kura çekilişi İslahiye Belediyesi Konferans Salonu’nda noter huzurunda...