23 / 05 / 2024

Fevzipaşa AVC

Fevzipaşa AVC

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği, bugün Türkiye'nin ilk Alışveriş Caddesi'ni (AVC) Fatih'te hizmete açıyor

1941'de İzmir'e iki yeni cadde! Binalar tek tek yıkılmış!

1941 yılında, İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı'nın tamamı ve Cumhuriyet Bulvarı'nın bir kısmı bitilmiş. Bu iki yeni caddenin yerindeki binalar ise belediye tarafından istimlak edilmiş.

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

TOKİ Bursa 142 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bursa Orhaneli 142 konut ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Didim'de baraka ve gecekondular yıkılıyor!

Aydın Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Fevzipaşa mahallesinde deniz kıyısında bulunan baraka ve gecekonduların yıkıldığını açıkladı.

Aydın Söke'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli, Söke İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 93 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziantep'te acele kamulaştırma yapılacak!

154 kV Fevzipaşa Brş.N.-K.Dağı RES Brş.N.-Gaziantep-2 Brş. Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak...

Gaziantep Fevzipaşa 3. Etap'ta sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep İslahiye’de hak sahipleri kura ile belirlendi!

TOKİ tarafından Islahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi’nde inşa edilen 596 konutun hak sahipleri 14 Temmuz'da gerçekleşen kura ile belirlendi...

TOKİ İslahiye kura sonuçları 14.07.2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde kura bugün çekiliyor..

TOKİ Gaziantep İslahiye kurası bugün çekiliyor!

TOKİ ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortak yürüttüğü Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap'ta “Konut Belirleme Kurası” bugün çekiliyor...

Gaziantep İslahiye TOKİ çekiliş sonuç listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde kura çekimi yarın yapılacak. 

Fevzipaşa AVC Haberi

Fevzipaşa AVC

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği, bugün Türkiye'nin ilk Alışveriş Caddesi'ni (AVC) Fatih'te hizmete açıyor. Fevzipaşa AVC'nin açılışı nedeniyle caddede birçok organizasyon düzenlenecek. Projeye Fatih Belediyesi ve Fatih Girişimci İşadamları Derneği de destek...