15 / 05 / 2024

fevzipaşa camisi tekirdağ

fevzipaşa camisi tekirdağ

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesinin en eski camilerinden biri olan ve geçtiğimiz aylarda yerine daha modern bir cami yapılması için yıkılan Fevzipaşa Camii’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor...

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

TOKi'den Çorlu'ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihale tarihini de açıkladı. Tekirdağ TOKİ projesinde 317 yeni konut yer alacak.

6 soruda TOKİ Tekirdağ Sosyal Konut Projesi 2022! Tekirdağ ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ Tekirdağ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Tekirdağ’da TOKİ 2022 kapsamında kaç konut inşa edilecek? Tekirdağ’da hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek?

Ata GYO, Tekirdağ projesinin ruhsatını yeniledi!

Ata GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Tekirdağ projesinin yapı ruhsatında yer alan müteahhit firma olan HGS Mimarlık- Gökçen Öncü şirketi sicil kayıtlarında terkin edildiğinden, ilgili yapı ruhsatı müteahhit firma değişikliği sebebi ile 10 Haziran tarihinde yenilendiğini bildird

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2022 yılında açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'ni 2022 yılı sonu gelmeden bitirip teslim edeceğiz" dedi.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2.5 yıl sonra açılacak!

Mimar Sinan'ın kalfalık eseri olarak bilinen ve Süleymaniye Camisi'nden öykünerek tasarlanan Barbaros Hayrettin Paşa Camisi inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla 2.5 yıldan sonra ibadete açılıyor.

Cedid Ali Paşa Camisi gelecek ramazanda açılacak!

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde Mimar Sinan'ın Selimiye'yi inşa etmeden 20 yıl önce yaptığı Cedid Ali Paşa Camisi, gelecek ramazanda açılacak..

Antalya'daki 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor!

Antalya'nın simge camileri arasında olan 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor, çalışmalar tamamlandığında cami müze işlevi görecek.

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

Kumkapı Tavaşi Süleyman Ağa Camisi açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilen, Kumkapı Tavaşi Süleyman Ağa Camisi yeniden ibadete açıldı. Açılışa Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan katıldı...

Aydın'daki Hacı Ali Ağa Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde bulunan 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

fevzipaşa camisi tekirdağ Haberi

fevzipaşa camisi tekirdağ


Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesinin en eski camilerinden biri olan ve geçtiğimiz aylarda yerine daha modern bir cami yapılması için yıkılan Fevzipaşa Camii’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


Geçtiğimiz Nisan ayında yerine daha modern bir cami yapılması için yıkılan Fevzipaşa Cami’nin yerine yeni caminin inşaatı yapım çalışmaları devam ediyor. Caminin kubbesinin camlarının birçoğunun takıldığını ifade eden Çerkezköy Müftülüğü yetkilileri, “Şapı atıldı ve dış sıvası yapılıyor. Minare de bitti. Ayrıca yeni camimizde engelli vatandaşlarımızın ibadetini rahat bir şekilde yapabilmeleri için engelli rampası yapıldı” diye konuştu.


Caminin iç sıvasının devam ettiğini ifade eden yetkililer, “Hayırseverlerin yardımlarıyla çalışmalar planlandığı şekilde yürüyor. Çini işlemeler için ölçümler yapılacak. Caminin dış mimarisi Medine Mescidi Nebevi gibi olacak. Caminin alt katı da ibadete açıldı. İnşallah camimizi Ramazan ayına kadar...