29 / 04 / 2024

Fevzipaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm

Fevzipaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm

İlk olarak Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan Truva Roman Derneği'ni ziyaret eden Başkan Gökhan'ı Çanakkale Truva Roman Demekleri Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Işıldak, dernek üyeleri ve mahalle sakinleri karşıladı...

KENTSEV: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasası hayata geçirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili Haldun Ersen, İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzlerce vatandaş kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hakları ve sözleşmeleri dikkate almadığını belirten Gaziosmanpaşalılar, konuya ilişkin konuştu.

Çiğdem Karaaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 17 Ağustos depremi nedeniyle yaptığı açıklamada kentsel dönüşümüne yönelik açıklamada bulundu. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 796 konutta anahtar teslimine start verildi.

Elazığlı depremzedelerden kentsel dönüşüm açıklaması!

Elazığ'da yaşanan depremde evleri yıkılan ve devletin yaptığı yeni konutlara yerleşen depremzedeler yaptıkları açıklamada, "Kentsel dönüşümün sağlığımız ve hayatta kalmamız için büyük bir önemi var" dedi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti mecliste!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesindeki kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması nedeniyle oluşan mağduriyetlerin giderilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ile binalar yenilendi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları ile binaları yenilemeye devam ediyor. 

Mehmet Tevfik Göksu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümü artırmak için AK Parti grubu olarak UKOME'den izin alma ve para yatırma zorunluluğunu kaldırdıklarını dile getirdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Tekirdağ Süleymanpaşa'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç duyulan yerlerde yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm konusunda da özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonunda yürüyen çalışmalar olduğunu söyledi.

Fevzipaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm Haberi

Fevzipaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kentteki sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Çanakkale Truva Roman Derneği yönetimi ile kentsel dönüşümü görüştü. 


İlk olarak Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan Truva Roman Derneği'ni ziyaret eden Başkan Gökhan'ı Çanakkale Truva Roman Demekleri Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Işıldak, dernek üyeleri ve mahalle sakinleri karşıladı. Çanakkale'de Fevzipaşa Mahallesi, Atatürk Mahallesi ve Namık Kemal Mahallesi'nin bir bölümünde yoğun olarak ikamet eden roman vatandaşların örgütlenmelerinin özgürlüğün de bir göstergesi olduğuna değinen Başkan Gökhan, roman vatandaşlar için özellikle kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı. 


Başkan Gökhan, Atatürk Mahallesi'nde Valilik ortaklığıyla başlayan dönüşüm çalışmalarının devam edeceğini kaydederken, Fevzipaşa Mahallesi'nde de kentsel dönüşüm için çalışmaların başlayacağını söyledi. 


Anayurt...