12 / 05 / 2024

F.E.Y. Abdulla Abdulkarim Janahi

F.E.Y. Abdulla Abdulkarim Janahi

Al Zad Gayrimenkul Limited Şirketi, Omaıma Othman Ebrahim Almahmood, F.E.Y. Abdulla Abdulkarim Janahi tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ekim'de kuruldu.

İsrail'e yönelik ihracatında getirilen kısıtlamalar konut sektörünü nasıl etkileyecek?

İsrailli iş adamları, Türkiye'nin İsrail'e yönelik ihracatında getirilen kısıtlamaların, emlak ve kira fiyatlarında artışa neden olabileceği konusunda uyarıda bulundu.

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage faiz oranı yüzde 6,80'e yükseldi!

Mortgage Bankalar Birliği'nin açıklamış olduğu resmi verilere göre ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranları yüzde 6,80'e yükseldi.

En zengin yüzde 20’nin toplam gelirden aldığı pay yüzde 49,8'e yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi verilere göre, en yüksek gelir grubunun toplam gelirden aldığı pay yüzde 49,8'e yükseldi.

Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Politika faizi yüzde 45'e yükseldi!

Piyasalar tarafından heyecanla beklenen Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı açıklandı. Karara göre politika faizi yüzde 45'e yükseltildi.

Son Dakika! Ekmeğe yüzde 30 zam geldi: İşte ekmeğin yeni fiyatı

Ekmeğe yüzde 30 zam geldi. Peki ekmek fiyatları ne kadar oldu? İşte ekmeğe gelen zam sonrası yeni fiyatlandırma...

Elektriğe yüzde 20 zam geldi! 1 Ekim itibariyle geçerli olacak! İşte yeni zamlı tarife

Döviz kurlarında meydana gelen artış  akaryakıt fiyatlarında da artışa neden olurken, enerjide de elektrik tarafında beklenen zam geldi. Elektriğe yüzde 20 zam geldi. 

Elektriğe yüzde 200 zam! Son dakika şoku: Fatura ödeyenlere yüklü zam kapıda! 

Son zamanlarda “Elektriğe zam gelecek” iddiaları sık sık gündem oluyor. Elektriğe yüzde 200 zam yapılacağı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Ekonominin 3 yıllık yol haritası açıklandı! Bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi! Büyüme yüzde 4 olacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024-2026 dönemini içeren Orta Vadeli Programı (OVP) ile ilgili detayları açıkladı. Buna göre, bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi. İşte o rakamlar...

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Peugeot 208'de Eylül'e özel görülmemiş faiz fırsatı! Yüzde 1,39'la özgün tasarımlı Peugeot 208 satışta! 

Peugeot 208'de Eylül ayı kampanyası bomba gibi geldi. 208'de bu aya özel yüzde 1,39 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Peugeot 208 Eylül fiyatları ne kadar? İşte 3 Eylül 2023 fiyat listesi...

Altın Kahini İslam Memiş dolar yatırımcılarını uyardı! Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir

Altın ve dolar açıklamalarında bulunan İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Dolar yatırımcılarına seslenen Memiş, ''Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir'' dedi.

Halk ekmeğe yüzde 70 zam!

Manisa’da halka daha ucuz ve sağlıklı ekmek ulaştırmak için Yunusemre Belediyesi tarafından üretilen halk ekmeğe yüzde 70 oranında zam geldi. Peki, Halk ekmeği fiyatı ne oldu? İşte detaylar...

TMO'nun kritik kararı ekmek zammının kapısını araladı! Ekmeğe yüzde 50 zam sinyali!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nun un fabrikalarına sübvansiyonlu buğday satışını durmasından sonra un fiyatları fırladı. Bu kapsamda ekmeğe yüzde 50 zam sinyali geldi. İşte detaylar... 

F.E.Y. Abdulla Abdulkarim Janahi Haberi

F.E.Y. Abdulla Abdulkarim Janahi

Al Zad Gayrimenkul Limited Şirketi, Omaıma Othman Ebrahim Almahmood, F.E.Y. Abdulla Abdulkarim Janahi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu. 


Al Zad Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; Şirketin asıl amacı ve faaliyet konusu, emlak işleri yapmak ve ticari faaliyetlerde  bulunmaktadır. Buna göre, bu amacına ulaşmak için, Şirket, Türkiye de ve yurtdışında aşağıda belirtilen faaliyetleri yürütebilir: (a) Her türlü emlak işlerini ve diğer ticari faaliyetleri yürütmek ve her türlü emlak işleri ve diğer gayrimenkul işleri için lisanslar, izinler ve onaylar almak; (b) Her türlü taşınır ve taşınmaz mal edinmek, inşa etmek, ettirmek, kiraya vermek veya kiralamak, mülkiyetindeki taşınır ve taşınmaz malları satmak, imar uygulamalarına başvurmak, cins tashihi yaptırmak, parsellere böldürmek, birleştirme talebinde bulunmak ve bunun gibi Tapu ve Kadastro...